- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.121
Canım dün du bat günüm olmadın bugün yaptım hayalet cizgi gördün çok silikAyy cnm gozun aydin ..sagsaglim al bebisini kucagina insallh ne zamn ogrendin ..reglin gecmismiydi
Yok canım perşembe gidecem kızım için o zaman veririm...ben göremedim kız nerde kaçıncı sayfadaKan verdin mi canım hamiş lik emojisini koydum bile sanaaa
En erken benimki o zaman hadi bakalım inşallah hepimiz hamileyimmm haberini yazarız
canim bide baska bi markayla yapsana test sen acaba testin.markasindanmi silik cikiyo veya koyulasmiyoKızlar sabah ikinci yaptığım test böyle çıktı üç saat sonra
Bende öyle düşünüp bi kaç gün önce aynı markayla yaptıgım testi inceledim hiç bişey yoktu yarın bat günüm çok heyecanlıyım ama hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorumcanim bide baska bi markayla yapsana test sen acaba testin.markasindanmi silik cikiyo veya koyulasmiyo
1.sayfaya bak canimYok canım perşembe gidecem kızım için o zaman veririm...ben göremedim kız nerde kaçıncı sayfada
bence imkanin varsa 1 tanede baska marka dene yarin sabahBende öyle düşünüp bi kaç gün önce aynı markayla yaptıgım testi inceledim hiç bişey yoktu yarın bat günüm çok heyecanlıyım ama hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum
Daha once test yaptinmi cnm benimde dun gunumdu yaptim cikmadi ama hala gelen gid3n yok merak ettim o yuzdenCanım dün du bat günüm olmadın bugün yaptım hayalet cizgi gördün çok silik
Marka ile alakalı değildir gebelik çok yeni ise silik çıkar, bende de silik çıkmıştı hemen kan vermiştim. İnş bebiş vardır.Freely marka kullanan var mı acaba hep mi böyle silik gösteriyo merak ediyorum
Coook tesekkur ederim canim, insallah bu ay hepimiz hayirli haberi alirizCanım ben hamile değilim ama düşük yaptığım gebeliğim de 1 gün var 1 yok ilişkiye girmiştim ilişki de kalcamin altına yastık koymuştum yarım saat ayaklarım hava idi öyle yapıyodum ve 1 gün sonra yani ilişkiden sonraki gün banyo yapiyodum bide ilişkiden hemen sonra kesinlikle lavaboya gitmedim ve en önemlisi vajinayı ilişkiden hemen sonra silmedim hamile kaldım şimdi bu yine aynısını yapıyorum gebelik düşündgüm içim
bat gününe bir gün kala yapmıştım çizgi yoktu bugün yaptım net gördümDaha once test yaptinmi cnm benimde dun gunumdu yaptim cikmadi ama hala gelen gid3n yok merak ettim o yuzden
1.sayfaya bak canim
Canim ben cizgiyi gordum, bence hamilesiiinyalnız hemen sonuç vermiyor 10-15 dk sonra böyle silik çizgi veriyor 5 gündür
Kuzumm inşallah yaa kırmızılar gelecek diye ödüm kopuyor her gün test yapıyorum sardırdım iyiceCanim ben cizgiyi gordum, bence hamilesiiin
Cnm var gibi kac gunun gectiKuzumm inşallah yaa kırmızılar gelecek diye ödüm kopuyor her gün test yapıyorum sardırdım iyice