- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.061
Çok geçmiş olsun canim rabbim şifanı versinkızlar bebek bebek diye kendinizi yemeyin sonra daha kötü olıuyor
ben zehirli guatr olmuşum dr dediki neye üzüldün bu kadar kanser mi olmak istiyosun
ben en cok bebeğim olmuyor diye üzüldüm ... şimdiyse bir dahaki ayı bekleyemicem artık zehirli guatr tedavisi görcem ..
Allah baska dert vermesin ama bebek bebek diye kendimi yedim en sonunda o yüzden kendinizi üzmeyin bnm gbi mallık yapmayın
bugün son günüm hamile olan arkadaslarıma Allah kucagınıza almayı nasip etsin
hamilelik bekleyenede allah sabır versin biran önce evlatlarınıza kavusun inşallah ..
Allah a emanet olun..
Insallah yaa insallahBatlar ayni kuzum insallah ikimizde g
Canim cok sevindim gozun aydin. Artar sen merak etme.darisi basimizakızlar sonucumu aldım 29,03 gibi bişey çıktı gebelik var gibi iki gün sonra testi yenile dedi acildekiler negatif değil yani inş artar değerim
Canim cok sevindim gozun aydin. Artar sen merak etme.darisi basimiza
Ayy hayırlı olsun canım bat ne zaman di seninkadın doğuma git dedi cok küçük sanırım varsa 3-4 haftalık olabilir biraz beklicem sanırım
cok teşekkürler 20 ağustosta idi canimAyy hayırlı olsun canım bat ne zaman di senin
cok teşekkürler 20 ağustosta idi canim
kızlar bebek bebek diye kendinizi yemeyin sonra daha kötü olıuyor
ben zehirli guatr olmuşum dr dediki neye üzüldün bu kadar kanser mi olmak istiyosun
ben en cok bebeğim olmuyor diye üzüldüm ... şimdiyse bir dahaki ayı bekleyemicem artık zehirli guatr tedavisi görcem ..
Allah baska dert vermesin ama bebek bebek diye kendimi yedim en sonunda o yüzden kendinizi üzmeyin bnm gbi mallık yapmayın
bugün son günüm hamile olan arkadaslarıma Allah kucagınıza almayı nasip etsin
hamilelik bekleyenede allah sabır versin biran önce evlatlarınıza kavusun inşallah ..
Allah a emanet olun..
canim benim de böyleydi canım ins artarak devam eder kan testi yaptirAkşam üzeri yaptığım test bata iki gün kaldı
Anladım cnm Rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin inşallah[/QUOTE
CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER SANA DA NASIP OLUR INS
sabah yenile mutlaka canimAkşam üzeri yaptığım test bata iki gün kaldı
Canim cizgi var gibi. Bir de normal foto koyar misin. Oyle de bakalim.Akşam üzeri yaptığım test bata iki gün kaldı
Aklimdan geceni sordun canim. Bende bata 1 hafta kala ailemin yanina gidecegim. Insallah kacirmis olmam.Adete 3 4 gun kala gebe kalma ihtimali yok degil mi kizlar?
Normal hali telde çok gözükmüyo yine ışığı düşürdüm biraz öyle cektim canım ama hala umutsuzumCanim cizgi var gibi. Bir de normal foto koyar misin. Oyle de bakalim.