Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim kasık ağrım ve bel agrim var normalde ağrısız olurdum ama geçen ay soğan suyu içtim ve ayni gecen ayki gibi ağrılarım başladı yine olmadi :/

nasıl oluyor canım o bana da anlatsana bende yapiyim
aynen allah var allah yar derdi veren dermanıda verir

Ya doktorun dalga gecermi gibi konusmasi beni cileden cikardi zaten 1 senedir bekliyoruz gecmis karsima degerleriniz cok iyi diyor alay eder gibi zaten patlmaya yer ariyorum bu konuyla ilgili cok yiprandim cunku ondan sonrasini zaten hatirlamiyorum

ah be renktaşım bu kdar dert etme sonun bnm gbi olur allah korusun iyi düşün iyi olsun vallaa isteme isteyince olmuyor

kızlar bebek bebek diye kendinizi yemeyin sonra daha kötü olıuyor
ben zehirli guatr olmuşum dr dediki neye üzüldün bu kadar kanser mi olmak istiyosun
ben en cok bebeğim olmuyor diye üzüldüm ... şimdiyse bir dahaki ayı bekleyemicem artık zehirli guatr tedavisi görcem ..
Allah baska dert vermesin ama bebek bebek diye kendimi yedim en sonunda o yüzden kendinizi üzmeyin bnm gbi mallık yapmayın
bugün son günüm hamile olan arkadaslarıma Allah kucagınıza almayı nasip etsin
hamilelik bekleyenede allah sabır versin biran önce evlatlarınıza kavusun inşallah ..
Allah a emanet olun..

Herkese merhaba benim batıma da iki gün kaldı bu ay tam anlamıyla ilk kez ikinci çocuğa karar verdik ilk başta belirtilerim vardı ve o belirtilerle üşütmeli bir hastalık geçirdim hastalığım geçince belirtiler de bitti şimdi hiç bişey hissetmiyorum azıcık göğüs hassasiyetim var testte de hayalet gibi bi çizgi çıktı bi kaç defa ama koyulaşmadı hiç umutsuzca bekliyorum

Umutsuzluğa kapılma rabbim ol derse olur inşallah

benimde aynı şuan deli gibi hastayım ilaç da içemiyorum inş hamileyizdir

mrb herkese
bizde ikinci çocuk düşünüyorz insalh allahın izniyle
bizde bu ay basladık ama tam degerlendiremedik o yüzden pek umudum yok
bakalım bende aynıyım umutsuzca bekliyorm
benim BAT: 22 eylül kızımada ekimde kalmıstım hayırlısı

kızlar ben evdeyken calısmazken nasıl heyecan yapıyordum
çalısmaya basladım kendimi buldum
şimdi işe biraz kafayı verip bat günümü unutuyorum stres heyecan yapmıyorm
ama içime çok koydu bu ay degerlendiremedik yaaa tuhhh bize koca ay kactı gitti
sansı elinden kaçırmak bu iş çok ciddi emek istiyor
hersey sistematik vücudu temizliyorm ilaçtan hastayken içmiyorm
ön muayenelerimi oldum
bos yere zaman kaybı yaaaa
bundan sonra herseye pür dikkat edip tüm titizlikle çalısacagım:))

Hayırlısı olsun bende işi yeni bıraktım ve çocuğa karar verdik çünkü ağır bir işte çalışıyordum ve hamilelik çok zorlayıcı olurdu hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…