Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende agrı kesici bile almıyorm hemen agzıma atar içeridm en ufak bas agrısına
ama hiç bir sey kullanmıyorm vücudu ilaçtan arındırmak lazım gebelik düşünürken
canım ben normal hayatta da yani hamile olmasam da ağrı kesici hiç içmem ama çok fenayım gözüm kapanıyor akıyor hiç böyle nezle olmamıştım

Canım cok gecmis olsun. Allah şifalar versin bir an once iyi ol. Sakin buraya yazmayi birakma ama ne durumdasin diye merak ederim.

Kızlar telefonumdaki uygulamada yumurtlama günüm12 eylül gösteriyordu, ama ben 13 ü gecesi başlayan 14 ünde devam eden kasık ağrısı ve yoğun akıntı yaşadım. Yumurtlama olunca yada yumurta çatlayınca mı bu belirtiler yaşanıyor. Bu durumda yumurtlama günüm 14 eylül diye mi düşünmeliyim?

Hayırlısı olsun bende işi yeni bıraktım ve çocuğa karar verdik çünkü ağır bir işte çalışıyordum ve hamilelik çok zorlayıcı olurdu hepimiz için hayırlısı olsun
bende hamileliğimin gidiş hattına bakıp
ona göre yol alırım ama bebek doğunca büyük ihtimal bırakırım çünkü kızıma söz verdim
hemde evladımı 2 yasına kadar ben büyütmek istiyorm
kızım okula onu ben bırakmadıgım için üzülüyor çokkkkk hassass bir cocuk
su an gün sayıyor bu sene 2018 eylülde en gec ayrılacagm zaten planım bu sekil allahın izniyle
bu aradaki yıldada işte ebebge karar verdik yasda ilerledi benim
sizin çocuk kaç yasında ve siz kaç yasındasınz
ayrıca evde olmanız ne güzel ben ilk gebeliğimde evdeydm hep yattım dinlendim gezdim
kızımda dogunca hep evdeydm ben büyüttüm 5 yasına gelince anaokuluna absladı
ben ikinciye karar verdim ve 7 haftalıkken bebeğim kalbi durdu
testlerimi herseyimi yaptırdım kan pıhtılasması cıktı oysa kızımda yoktu hiç bişey kullanmadım
böyle talihsiz bir gebelikti(
çok yıkıldım üzüldüm ara verdik üç ay ben o üç ay iinde işe basvurdum ilk basvuruma alındım
ve su an işteyim 2016 martta işim çok rahat cok sükür asistanlık yapıyporum yanı sıra ön muhasebeyle ugrasıyorm
bende böyle durumlar
bakalım kısmat allahın izniyle ikinci bebeğime hamile halıp saglıklı bir sekilde dogup büyütmeyi nasip etsin yüce rabbim
isteyen herkesede versin

Oğlum ekimde 4yaşına girecek bende 24 yaşındayım yaşım daha küçük ama enerjim ve sabrım yerindeyken ikinciyi de yapıp büyütmek istiyorum. Oğlum 2 yaşındayken girdim bende işe vardiyalı çalışıyordum hem bedenen hem zihnen çok yoruldum oğlumla hiç ilgilenemedim küçükken anlamıyordu ama büyüdükçe o da üzerime düşmeye başladı işe gitmemi istemiyordu bende hem iş stresi yorgunluğu hem çocuğuma üzülmekten 10 kilo verdim bünyem de hassaslaştı ve işi bıraktım daha yeni yeni kendime geliyorum oh be diyorum dünya varmış şimdi hem biz hemde oğlum istiyor bi bebeğimiz olmasını, anne evimize bebek gelsin deyip duruyor daha önce de olsun dedik ama çok üzerinde durmadık o da tutmadı ilk defa bu ay kesin istiyoruz deyip bu yola çıktık bakalım Allah ne zaman nasip edecek hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…