- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.981
İnsallah canim ben aylardir duzenli adet olmuyordum pko var bende ilk defa bu ay klomen catlatma ignesi ve progestan kullandim tam gununde geldi bu iyi bisey olabilirmi bilemedimmultivitamin içtim sadece sağol canım inş yavrularımıza kavuşuruz tez zamanda
düzene giriyor işte bak bende 2. ayım kolmende bakalım neler bekliyor biziİnsallah canim ben aylardir duzenli adet olmuyordum pko var bende ilk defa bu ay klomen catlatma ignesi ve progestan kullandim tam gununde geldi bu iyi bisey olabilirmi bilemedim
Valla tam olarak bilmiyorum ama eltim tedaviye basladigimi duyunca bitki caylarindan uzak durmami soylemisti tehlikeli olabiliyormus yani dusuge filan sebebiyet verebilirmisdüzene giriyor işte bak bende 2. ayım kolmende bakalım neler bekliyor bizi
adaçayı içilir mi biliyor musun
Uzan dinlen biraz canım rabbim daha iyi etsinİyi gibiyim cnm halsizm birz midem bulanıyor birz benim ağrıyo bide
Canım adacayi hamilelikte iyi degil diye biliyorum. Durum netleşene kadar ıçme istersen.düzene giriyor işte bak bende 2. ayım kolmende bakalım neler bekliyor bizi
adaçayı içilir mi biliyor musun
Cok gicik bi durum. sen regl olucam diye dusin valla yoksa hayal kirikligi oluyo canim yaa.Bende hic bir belirti yok sadece belim cok agriyor ve atesim hala 37.1 dusmemis normalde adete bi kac gun kala 36.5 e felan dusuyordu..uff adet olsamda bu karmasadan kurtulsam ya hep acaba diyorum
Amin cnm saolUzan dinlen biraz canım rabbim daha iyi etsin
Bndé olucam diye dusunuyorm olur sada süpriz olsn en azındanCok gicik bi durum. sen regl olucam diye dusin valla yoksa hayal kirikligi oluyo canim yaa.
Üzülme diyemiyorm cnm insanin elinde olan bisy degil Rabbim hayırlı evlat versin inşallah en kisa zmandaKizlaaar ben adet oldum, coooook uzgunum, ilk once yerlesme kanamasimi acaba mi dedim cunku benim bat 18 eyluldu, ama adet oldum. Cok uzuldum kizlar yaaaa, belki bu kadar uzulmek icin erken cunku 3 ayimiz henuz ama elimde degil.
Benimde 19 bat ama galiba bndé erken adet olcam gibi hayırlısı artk napalım Rabbim birgün nasip edicek insallah bebisKizlaaar ben adet oldum, coooook uzgunum, ilk once yerlesme kanamasimi acaba mi dedim cunku benim bat 18 eyluldu, ama adet oldum. Cok uzuldum kizlar yaaaa, belki bu kadar uzulmek icin erken cunku 3 ayimiz henuz ama elimde degil.
Insallah hamilesindir canim, ben neden erken adet oldum anlamis degilim, hic erken adet olmamBenimde 19 bat ama galiba bndé erken adet olcam gibi hayırlısı artk napalım Rabbim birgün nasip edicek insallah bebis
İnşallah cnm ama pek umudum kalmadi bana eve temizliğe kadın gelmişti bugün bndé onla baya bi yoruldm hiç halim yok hayırlısı artk tatlimInsallah hamilesindir canim, ben neden erken adet oldum anlamis degilim, hic erken adet olmam
Cnm zaten baska bisey dusunmuyorum.ovi testi siparisi bile verdimCok gicik bi durum. sen regl olucam diye dusin valla yoksa hayal kirikligi oluyo canim yaa.
Insallah canim, olmazsada ekimde hayirlisiİnşallah cnm ama pek umudum kalmadi bana eve temizliğe kadın gelmişti bugün bndé onla baya bi yoruldm hiç halim yok hayırlısı artk tatlim
Ahahaha ben de bugun ovulasyon testi aldim :) ama zaten bu ay reglim bitsin gun asiri degerlendiricem. esime de dedim. benden kacisi yok bu ayCnm zaten baska bisey dusunmuyorum.ovi testi siparisi bile verdim