- 30 Ağustos 2017
- 131
- 79
- 36
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.001
Bu ay hepbirlikte calisiyoruz. bu yolda herşey mübah.. kacmak yok anacim :)Allah seni napmasin kız
Valla bnde hep kaçıyorum o işten ama bu ay üstüne atlicam bnmki de kurtulamaz benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay hepbirlikte calisiyoruz. bu yolda herşey mübah.. kacmak yok anacim :)Allah seni napmasin kız
Valla bnde hep kaçıyorum o işten ama bu ay üstüne atlicam bnmki de kurtulamaz benden
Canım inşallh önümüzdeki ay gelir bebişin. Çok üzüldümKizlar an itibariyle kirmiz karti yemis bulunmaktayim
Ahahahha kaderimiz ortak gidiyor bende bugun siparis verdim ve GUN asiraya devamAhahaha ben de bugun ovulasyon testi aldim :) ama zaten bu ay reglim bitsin gun asiri degerlendiricem. esime de dedim. benden kacisi yok bu ay
Sagol bitanecim gelecek ay icin hazirlancam allahin izniyle bu aksam dilek tespihi yaptim rabbim insallah kabul eder tespihide balkona kibleye astim rabbim rabbim ya safi ismiyle sifa versin insallah hepimiz bebislerimize kavusalim ayyy bi rahatladi kalbim anlatamam allah var arkamizda o kimseye muhtac etmez bizi sabirliyim vercek biliyorum
Ya doktorun dalga gecermi gibi konusmasi beni cileden cikardi zaten 1 senedir bekliyoruz gecmis karsima degerleriniz cok iyi diyor alay eder gibi zaten patlmaya yer ariyorum bu konuyla ilgili cok yiprandim cunku ondan sonrasini zaten hatirlamiyorum
AynennnBu ay hepbirlikte calisiyoruz. bu yolda herşey mübah.. kacmak yok anacim :)
içmedim uyuya kalmışım içmem o zaman sağol canımValla tam olarak bilmiyorum ama eltim tedaviye basladigimi duyunca bitki caylarindan uzak durmami soylemisti tehlikeli olabiliyormus yani dusuge filan sebebiyet verebilirmis
bu sabah tekrardan yeniledim zaten testi yine silik ama dun resmini attığıma göre arrtmış gibi inş kimyasal değildirCanım adacayi hamilelikte iyi degil diye biliyorum. Durum netleşene kadar ıçme istersen.
Umutsuzluğa kapılma rabbim ol derse olur inşallahHerkese merhaba benim batıma da iki gün kaldı bu ay tam anlamıyla ilk kez ikinci çocuğa karar verdik ilk başta belirtilerim vardı ve o belirtilerle üşütmeli bir hastalık geçirdim hastalığım geçince belirtiler de bitti şimdi hiç bişey hissetmiyorum azıcık göğüs hassasiyetim var testte de hayalet gibi bi çizgi çıktı bi kaç defa ama koyulaşmadı hiç umutsuzca bekliyorum
İnşallahUmutsuzluğa kapılma rabbim ol derse olur inşallah
benimde aynı şuan deli gibi hastayım ilaç da içemiyorum inş hamileyizdirHerkese merhaba benim batıma da iki gün kaldı bu ay tam anlamıyla ilk kez ikinci çocuğa karar verdik ilk başta belirtilerim vardı ve o belirtilerle üşütmeli bir hastalık geçirdim hastalığım geçince belirtiler de bitti şimdi hiç bişey hissetmiyorum azıcık göğüs hassasiyetim var testte de hayalet gibi bi çizgi çıktı bi kaç defa ama koyulaşmadı hiç umutsuzca bekliyorum
mrb herkeseHerkese merhaba benim batıma da iki gün kaldı bu ay tam anlamıyla ilk kez ikinci çocuğa karar verdik ilk başta belirtilerim vardı ve o belirtilerle üşütmeli bir hastalık geçirdim hastalığım geçince belirtiler de bitti şimdi hiç bişey hissetmiyorum azıcık göğüs hassasiyetim var testte de hayalet gibi bi çizgi çıktı bi kaç defa ama koyulaşmadı hiç umutsuzca bekliyorum
bende agrı kesici bile almıyorm hemen agzıma atar içeridm en ufak bas agrısınabenimde aynı şuan deli gibi hastayım ilaç da içemiyorum inş hamileyizdir
Hayırlısı olsun bende işi yeni bıraktım ve çocuğa karar verdik çünkü ağır bir işte çalışıyordum ve hamilelik çok zorlayıcı olurdu hepimiz için hayırlısı olsunkızlar ben evdeyken calısmazken nasıl heyecan yapıyordum
çalısmaya basladım kendimi buldum
şimdi işe biraz kafayı verip bat günümü unutuyorum stres heyecan yapmıyorm
ama içime çok koydu bu ay degerlendiremedik yaaa tuhhh bize koca ay kactı gitti
sansı elinden kaçırmak bu iş çok ciddi emek istiyor
hersey sistematik vücudu temizliyorm ilaçtan hastayken içmiyorm
ön muayenelerimi oldum
bos yere zaman kaybı yaaaa
bundan sonra herseye pür dikkat edip tüm titizlikle çalısacagım:))
İnşallah canım son iki gün kaldı geçmek bilmedi bu aybenimde aynı şuan deli gibi hastayım ilaç da içemiyorum inş hamileyizdir