- 30 Ağustos 2017
- 131
- 79
- 36
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.961
Evet ayniydik. 2 gun erken oldum.. insallh sen olmazsin canimErken oldun sanırım 17 şiydi dimi
Uff evet.. bu ay tutsa bari yaa..Hayirlisi olsun cnm ..erken olmussun bende daha tik yok... bari olsamda tekrardan baslasak calismalara
Insallah cnm ama once gebe kalmayi aklimizdan cikarmak cinselligi o sekilde yasmak lazm bence bu yuzd3 olmuyor ....kafadan ciktigi an olma ihtimali daha yuksek b3nceUff evet.. bu ay tutsa bari yaa..
Var gibi duruyor canim ama emin olmak icin kan testi yaptir mutlaka bende dun test yaptigimda silikti aksam kan verdik negatif az oncede adet oldumkızlar sızce varmı cızgı çok hastayım nezle ilaç içemiyorum kolomen + duphaston kullanıyordum ilaçlarım bitti 3 4 gün içinde adet olmam lazım çok kötüyüm
inan bilmiyorum ne yapacağım silik cizgi var gibi ya kimyasalsa çok üzülürüm ya bekleyim ben en iyisizaten kalmaya mecalim yok yataktanVar gibi duruyor canim ama emin olmak icin kan testi yaptir mutlaka bende dun test yaptigimda silikti aksam kan verdik negatif az oncede adet oldum
Bi kaç gün sonra tekrar yap testkızlar sızce varmı cızgı çok hastayım nezle ilaç içemiyorum kolomen + duphaston kullanıyordum ilaçlarım bitti 3 4 gün içinde adet olmam lazım çok kötüyüm
Gününü bekleyebilirsin canim cok yeni bi gebeliksede silik cikabilir sen dikkat et ilac filan kullanmainan bilmiyorum ne yapacağım silik cizgi var gibi ya kimyasalsa çok üzülürüm ya bekleyim ben en iyisizaten kalmaya mecalim yok yataktan
[/QUOTE]Bi kaç gün sonra tekrar yap test
multivitamin içtim sadece sağol canım inş yavrularımıza kavuşuruz tez zamandaGününü bekleyebilirsin canim cok yeni bi gebeliksede silik cikabilir sen dikkat et ilac filan kullanma
2.çizgi silik çıkmış gibi cnm benimkızlar sızce varmı cızgı çok hastayım nezle ilaç içemiyorum kolomen + duphaston kullanıyordum ilaçlarım bitti 3 4 gün içinde adet olmam lazım çok kötüyüm
bende öyle gördüm ama inş vardır ya2.çizgi silik çıkmış gibi cnm benim
Artik bisey yapasim da gelmiyo vallahi psikolojim bozuldu...Insallah cnm ama once gebe kalmayi aklimizdan cikarmak cinselligi o sekilde yasmak lazm bence bu yuzd3 olmuyor ....kafadan ciktigi an olma ihtimali daha yuksek b3nce
Bende hic bir belirti yok sadece belim cok agriyor ve atesim hala 37.1 dusmemis normalde adete bi kac gun kala 36.5 e felan dusuyordu..uff adet olsamda bu karmasadan kurtulsam ya hep acaba diyorumArtik bisey yapasim da gelmiyo vallahi psikolojim bozuldu...
Batlar ayni kuzum insallah ikimizde guzel haberler veririz bu gruba :)Beni de ekler misiniz her ne kadar negatif olacagini hissetsem de bir umit belki bir bucuk yil sonra yuzumuz guler. Bat 22 eylul