Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hic bir belirti yok sadece belim cok agriyor ve atesim hala 37.1 dusmemis normalde adete bi kac gun kala 36.5 e felan dusuyordu..uff adet olsamda bu karmasadan kurtulsam ya hep acaba diyorum
Cok gicik bi durum. sen regl olucam diye dusin valla yoksa hayal kirikligi oluyo canim yaa.

Kizlaaar ben adet oldum, coooook uzgunum, ilk once yerlesme kanamasimi acaba mi dedim cunku benim bat 18 eyluldu, ama adet oldum. Cok uzuldum kizlar yaaaa, belki bu kadar uzulmek icin erken cunku 3 ayimiz henuz ama elimde degil.

Kizlaaar ben adet oldum, coooook uzgunum, ilk once yerlesme kanamasimi acaba mi dedim cunku benim bat 18 eyluldu, ama adet oldum. Cok uzuldum kizlar yaaaa, belki bu kadar uzulmek icin erken cunku 3 ayimiz henuz ama elimde degil.
Üzülme diyemiyorm cnm insanin elinde olan bisy degil Rabbim hayırlı evlat versin inşallah en kisa zmanda

• Beğen
Reactions: D-E
Benimde 19 bat ama galiba bndé erken adet olcam gibi hayırlısı artk napalım Rabbim birgün nasip edicek insallah bebis

• Beğen
Reactions: D-E
X