Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar benimde 6 gunum geciyor testler negatif ve gec yumurtladim tabi yumurtladiysam 14. gunu 12mm di yumurta ondan sonrada doktora yeni geliyorum adet sancilari gelip gidiyor iki gündür ama leke bile yok sanirim pkodan

Yok canm bnm regliye iki gün varken negatifti regli günü akşam yaptığım pozitif
Canım ben bata 8 gün vardı test yaptım hiç bi çizgi yoktu şimdi de bata 5 gün var yaptım test çok silik bi çizgi olmuş vardır dimi olmasaydı hiç çıkmazdı ben daha önce adet günümde test yaptım negatif çıkmıştı 2 günüm geçince tekrar yaptım pozitif olmuştu(düşük yaptım o bebegimi) buda öyledir dimi

Canım ne kadar sürede çıktı benm hiç başıma gelmedi yaptığım begatif testi üç gün bile sakladım yinede çizgi oluşmadı bi resmini atsan

Kızlarrr hamile kalanlar veya uğraşanlarrr bir adet gününden diğerine kadar hep 2 günde bir denemek mi güzel yoksa sadece yumurtlama gününde mi?

Canım bnde görüyorum valla gayet net e bi de 5 dk içinde çıkmış ve daha beş gün var inşallah oldu kızz bu ay gün gün yap bakalım nasıl koyulaşcak
İnşallah canım inşallah nolur dua et de olsun çok çabaladim çok umutlandım yikilmayayim nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…