- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 38
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.821
Canım ben bata 8 gün vardı test yaptım hiç bi çizgi yoktu şimdi de bata 5 gün var yaptım test çok silik bi çizgi olmuş vardır dimi olmasaydı hiç çıkmazdı ben daha önce adet günümde test yaptım negatif çıkmıştı 2 günüm geçince tekrar yaptım pozitif olmuştu(düşük yaptım o bebegimi) buda öyledir dimiYok canm bnm regliye iki gün varken negatifti regli günü akşam yaptığım pozitif
Canım ne kadar sürede çıktı benm hiç başıma gelmedi yaptığım begatif testi üç gün bile sakladım yinede çizgi oluşmadı bi resmini atsanCanım ben bata 8 gün vardı test yaptım hiç bi çizgi yoktu şimdi de bata 5 gün var yaptım test çok silik bi çizgi olmuş vardır dimi olmasaydı hiç çıkmazdı ben daha önce adet günümde test yaptım negatif çıkmıştı 2 günüm geçince tekrar yaptım pozitif olmuştu(düşük yaptım o bebegimi) buda öyledir dimi
Fotoğrafta gözükmüyor 3 dk sonra çıktı hâlâ da duruyorCanım ne kadar sürede çıktı benm hiç başıma gelmedi yaptığım begatif testi üç gün bile sakladım yinede çizgi oluşmadı bi resmini atsan
Bnce bi at canım ne silik çizgiler gördü bu topik bakalım biFotoğrafta gözükmüyor 3 dk sonra çıktı hâlâ da duruyor
ya bisey sorcam insallah hamilesindir de canim burda C nin koyu T nin silik olmasi gerekmiyomuydu ???
Bnde onu sorcaktım hee acaba kaseti açıp yanlış mı taktıya bisey sorcam insallah hamilesindir de canim burda C nin koyu T nin silik olmasi gerekmiyomuydu ???
Evet kaseti açtım yanlış takmisimBnde onu sorcaktım hee acaba kaseti açıp yanlış mı taktı
ben goruyo gibiyim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah vardiryok dimi çok silik çünkü
Canm catlatma iğnesi felan kullanmadiysan hamilesin
Kullanmadım canimCanm catlatma iğnesi felan kullanmadiysan hamilesin
daha 5 gün varmış adet günü bir daha yapın benceKullanmadım canim
Ozamn kan testi yaptır cnmKullanmadım canim
Günüm geçerse yaparımOzamn kan testi yaptır cnm
Canım bnde görüyorum valla gayet net e bi de 5 dk içinde çıkmış ve daha beş gün var inşallah oldu kızz bu ay gün gün yap bakalım nasıl koyulaşcakKullanmadım canim
İnşallah canım inşallah nolur dua et de olsun çok çabaladim çok umutlandım yikilmayayim nolurCanım bnde görüyorum valla gayet net e bi de 5 dk içinde çıkmış ve daha beş gün var inşallah oldu kızz bu ay gün gün yap bakalım nasıl koyulaşcak