Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yarın bi dha yapcam test bu sefer gebelik yapcam merakım zirve durumda durduramıom kendımı
ovu testinde çift çizgi 26 agustosta cıktı 27 agustosta catlamıs olurmus testteki kagıtta öyle yazıyo ama bn o gün ilişki yapamadım annnem ölünce 27agustosta ama 28 . 29 . 30 full çufçuf yaptık taaa tuttarsa tabi :)) senin ne zamandı yumurtlaMA

Ben 30 unda yumurtladım, yani yumurtlayalı 9 gün oldu. Benden 3 gün önce catlamıssın sen eger gebelik varsa öğrenebilirsin bugun 12. Günün cünkü. Ayrıca basın sagolsun canım

Kızlarrr selam bgün bnm minnoşu görmeye gittik karından göremedik vajinal gördük sata göre 6+2 ultrasana göre 5+5 kalp atılı var dedi doktor ama bnm doktorumerkenden dinletmiyo kalp atışını daha çok küçük rahatsız oluyor diyor mecbur 3. Ay dinlicez kalbini

ooiii masallahhhh darısı başımızaaa

Ben 30 unda yumurtladım, yani yumurtlayalı 9 gün oldu. Benden 3 gün önce catlamıssın sen eger gebelik varsa öğrenebilirsin bugun 12. Günün cünkü. Ayrıca basın sagolsun canım

sağol cnm ya bnm önceki gebeliğimde adet günüm idrarda bakmıstım cıkmadı 2gün geçince tekrar idrarda bakınca cıkmıstı
o yüzden öyle evdeki ovu testiyle baktım merak edince :)))

Maşallah minnoşuna
Rahatsiz olduklarini hic bilmiyordum. Diger doktorlar hemen dinletiyor. Kimide ultrasondan cok bakilsin istemiyor. Iyi olsunda canim. Duyarsin elbet.

Allah kucagına da almayı nasip etsin canım arkadasım masallah size

Maşallah minnoşuna
Rahatsiz olduklarini hic bilmiyordum. Diger doktorlar hemen dinletiyor. Kimide ultrasondan cok bakilsin istemiyor. Iyi olsunda canim. Duyarsin elbet.
Aynen canm arkadaşım tavsiye etmişti ona da 3. Ayında dinletmiş o gördü kalp atışını sonuçta bn sonra duysam da olur sağlıklı olsun da darısı sizin başınıza inşallah

Tühhh
Eşim biraz pimpirikli. Internetten alis veris yapmaz. Bir turlu almaya ikna edemedim. Eczanelerde de çok pahaliya geliyor sanirim.
Bende biraz araştirdim ama bulamadim.

Canim ben de pimpirikliyim. Eşim yapacağım alışveriş miktarı kadar sanal karta limit tanımlıyor. Esine söyle, belki mantıklı gelir

Hayırlı olsun

Kizlar bende araniza katildim, benim bat 18 eylul, bu 3 denememiz, insallah oluuur ama pek umutlu degilim su an hic bir sey hissetmiyorum sadece goguslerimde agri var, ama o her ay adetten once oluyor

Canim ben de pimpirikliyim. Eşim yapacağım alışveriş miktarı kadar sanal karta limit tanımlıyor. Esine söyle, belki mantıklı gelir
Canim onun pimpirikligi, sanal alisveris oldugu icin iyi ürün gelmez diye dusunuyor. Sabit fikirli. Eczaneden alip fazla para ödemeye razi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…