- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.861
Cnm dun aksam da kanda baktirdim 0.2 cikti 18.gun yumurtladiysam 25.gun kan bakildi negatif kana da mi erkendi acabaEvet senin bat 16 eylül yani daha 9 gün var ve cok erken bitanem :)
Cnm dun aksam da kanda baktirdim 0.2 cikti 18.gun yumurtladiysam 25.gun kan bakildi negatif kana da mi erkendi acaba
Evet cnm 7. Gun oluyor cikar diye dusundum yabnce cok erken baktırmıssın döllenen yumurta 3.günde rahme inio yerleşmesiye 8-10 günü buluyor anladıgım kadarıyla sen 7gün sonra yaptırdın kan testi
Canim guzel haberlerini bekliyorum. Bir kac gun daha sabret bakalim. Insallah hamilesindir.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah vardır pek umudum yok benim inşallah bu ay bol hamisli bi ayımız olur rabbim isteyen herkeze başta listemdekilere hayırlı evlat nasip etsin inşallah
İnşallah canım pazartesi akşam kan testi vericem sonucu bildiririm nolur dua edin bu mucizeye çok ihtiyacım varCanim guzel haberlerini bekliyorum. Bir kac gun daha sabret bakalim. Insallah hamilesindir.
Bence sen bu aksamdan kan ver pazartesi artisina bakarsin silik cizgi var cunki hamile olabilirsin bence git hemen jan ver degerin 5 in ustundeyse ovi testine ihtiyacin kalmiycak kiİnşallah canım pazartesi akşam kan testi vericem sonucu bildiririm nolur dua edin bu mucizeye çok ihtiyacım var
Canim Allah gönlune gore versinİnşallah canım pazartesi akşam kan testi vericem sonucu bildiririm nolur dua edin bu mucizeye çok ihtiyacım var
Evet cnm 7. Gun oluyor cikar diye dusundum ya
Millet ovulasyon testinde silik çizgi çıktı. Bu tam çizginin yakında çıkacağı anlamına mı geliyor
Umarim erken diye cikmamistir ..klomende kullanmistim cok umidliydiminternete yaz cnm kan testi içinde bekliyolar
Umarim erken diye cikmamistir ..klomende kullanmistim cok umidliydim
Arkadaşlar beta HCG değerim 391.74 çıktı sanırım 3 haftalık falan
Amin inşallah çok teşekkür ederimgözün aydın canım allah kucağına almayıda naasip etsin
İnşallah yaCanim Allah gönlune gore versininsallah mucizene kavuşursun.
canim bende gordum silik cizgi baya görünüyor yani klomenmi kullandin sadece catlama ignesi yaptirmadigin icin sanirim var hadi bakalim insallahİnşallah ya