- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.841
Dua ederim tabiki canım yarında yap paylaş burda resminiİnşallah canım inşallah nolur dua et de olsun çok çabaladim çok umutlandım yikilmayayim nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua ederim tabiki canım yarında yap paylaş burda resminiİnşallah canım inşallah nolur dua et de olsun çok çabaladim çok umutlandım yikilmayayim nolur
İnşallah canım inşallah nolur dua et de olsun çok çabaladim çok umutlandım yikilmayayim nolur
Tamm canimDua ederim tabiki canım yarında yap paylaş burda resmini
Ben 2 düşük yaptım canim ve uzun zamandır da olmuyor o yüzden çok heyecanlandım çünkü hiç umudum yoktu ilk yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı 3 gün sonra bu testi yaptım çizgi hafif de olsa çıkınca çok umutlandım iştedaha yaşınız 20 neyin umutsuzluğu ki bu :) inşallah olur. Allah bizim için en doğru zamanı biliyordur.
Cnm kaç senelik evlisin ve nekadardir olmuyo bebisBen 2 düşük yaptım canim ve uzun zamandır da olmuyor o yüzden çok heyecanlandım çünkü hiç umudum yoktu ilk yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı 3 gün sonra bu testi yaptım çizgi hafif de olsa çıkınca çok umutlandım işte
Bitanem bende silik cizgi gördüm:) yumurtlamanın üstünden ne kadar zaman gecti?1 yıl 2 aylık evliyim 9 aydır olmuyor eşim de çok istiyor o yüzden bende çok istiyorum
6 gün varken belli olmaması yüksek ihtimal zaten sıkma canını bos yere canımKizlar benimde 6 gun kaldi ve test bu sefer negatif cikti
Cnm erken gebelik testi. bide normalde 34 gunde bir oluyorum gecen ay 14 unde oldum bu ay ayin 16 si olarak gosterio ona gore bata 9 gun var .neye gore hesablicam kafam karisti.6 gün varken belli olmaması yüksek ihtimal zaten sıkma canını bos yere canım
Ayy cnm insallah vardir cok sevindim senin adina ..insallah devami gelir ..1 yıl 2 aylık evliyim 9 aydır olmuyor eşim de çok istiyor o yüzden bende çok istiyorum
Adetime 5 gün kaldı askisiBitanem bende silik cizgi gördüm:) yumurtlamanın üstünden ne kadar zaman gecti?
İnşallah canım inşallahAyy cnm insallah vardir cok sevindim senin adina ..insallah devami gelir ..
B3nde gördüm silik çizgi hadi hayırlısı inşallah sağlıkla devam eder sürecin.benimde 8 gün var bata beklemedeyimmmİnşallah canım inşallah
Kizlaaaar Kizlaaaarr çok heyecanlandım test hafif silik olmuş çok hafif benim daha önce böyle olmuştu üzülmüştüm yok diye sonra 2 gün sonra testi tekararladım çizgi koyulasmisti nolur dua edin lutfen yine öyle olsun çok umuda kapıldım bata 8 gün vardı test yaptım hiç bi çizgi yoktu şimdi 5 gün var çok çok silik bi çizgi olmuş kizlaarr bebek olmasa yine hiç çizgi çıkmazdı dimi
Yok canm bnm regliye iki gün varken negatifti regli günü akşam yaptığım pozitif
Evet senin bat 16 eylül yani daha 9 gün var ve cok erken bitanem :)Cnm erken gebelik testi. bide normalde 34 gunde bir oluyorum gecen ay 14 unde oldum bu ay ayin 16 si olarak gosterio ona gore bata 9 gun var .neye gore hesablicam kafam karisti.
Kuşum cok mutlu oldum saglıklı bi hamilelik geçirmeni isterim Benimde 4 var hadi insallah kuzumAdetime 5 gün kaldı askisi
İnşallah canım inşallah
Cnm dun aksam da kanda baktirdim 0.2 cikti 18.gun yumurtladiysam 25.gun kan bakildi negatif kana da mi erkendi acabaEvet senin bat 16 eylül yani daha 9 gün var ve cok erken bitanem :)