- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.801
Canim onun pimpirikligi, sanal alisveris oldugu icin iyi ürün gelmez diye dusunuyor. Sabit fikirli. Eczaneden alip fazla para ödemeye razi yani.
Ben netten 30 övülasyon + 5 gebelik testi aldım 35 tl. Bugun eczaneden sordum sadece 5 tane ovülasyon testi 30 tl di.Canim onun pimpirikligi, sanal alisveris oldugu icin iyi ürün gelmez diye dusunuyor. Sabit fikirli. Eczaneden alip fazla para ödemeye razi yani.
Süpppeeerrrn11 den aldım bn kapıdan ödedim canım
N11 de kapida ödeme varmis. Simdi ona bakacagim. Eczaneden almam valla gereksiz pahali.bu kadar fark mi olur sacmalamislar.Ben netten 30 övülasyon + 5 gebelik testi aldım 35 tl. Bugun eczaneden sordum sadece 5 tane ovülasyon testi 30 tl di.
Canim simdi baktim ama kapida ödeme gostermiyor. Sen yakin zamanda mi aldin.n11 den aldım bn kapıdan ödedim canım
evet canım yumurtlamadan 10 gün sonra ovu testi pozitiftiE
evet gebelik testi icin beklicem biraz daha. Gecen ay full bakmıstım cıkmamıstı lh değerim. Tek yumurtlamada cıktı. Cok da sevinip sonra birsey olmazsa hüsrana ugramak istemiyorum amalimoncicegi41 bu sekilde hamile kalmıs :/
Canim onun pimpirikligi, sanal alisveris oldugu icin iyi ürün gelmez diye dusunuyor. Sabit fikirli. Eczaneden alip fazla para ödemeye razi yani.
Valla ders olsun diye alayim dedim ama sonra vazgectim.O zaman ödesin diyeceğim de valla eczanelerde çok pahalı gerçekten, kimse ödemesin o parayı :) siz de ödemeyin :)
Canim simdi baktim ama kapida ödeme gostermiyor. Sen yakin zamanda mi aldin.
evet canım yumurtlamadan 10 gün sonra ovu testi pozitifti
Valla ders olsun diye alayim dedim ama sonra vazgectim.
1 gün arayla ilişkiye devam artik ne yapalim
Aynen canm arkadaşım tavsiye etmişti ona da 3. Ayında dinletmiş o gördü kalp atışını sonuçta bn sonra duysam da olur sağlıklı olsun da darısı sizin başınıza inşallah
Tekrar incelerim canım. Bu gidisle ben alana kadar yumurtlama donemim gececek.evt canım agustosta aldım kaldırdılar mı ki ya ama n11 güvenilir bi site sıkıntı yaşamazsın yani
Umut işte canim bizimkisi.Bende merakimdan almak istiyorum. Kürleri denemeye korkuyorum. Bari ovulasyon testlerini kullanayim dedim ama ben alana kadar yumurtlama donemim gececek.Ben gecen ay 50 lik aldım, hiç beceremedim sanirim, çünkü hiç koyu göremedim. Elimde sadece 15 tane kalmış:) Elinde yokken, sanki o olsa mucize gerçekleştirecek zannediyorsun ama en güzeli zaten gün aşırı devam etmek :)
Canım senin kist beyden oluştu ve ne kadar sure regl olmadin benimde reglm gelmedi hamilelik beklerken klomenden dolayı kist olusmus o yüzden gelmemiş bugün 5. Gün doktor adet söktürücü verdi kullanmaya başladım bakalım ayrıca benimde 5 cmKizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
Umut işte canim bizimkisi.Bende merakimdan almak istiyorum. Kürleri denemeye korkuyorum. Bari ovulasyon testlerini kullanayim dedim ama ben alana kadar yumurtlama donemim gececek.
Yok canm bnm regliye iki gün varken negatifti regli günü akşam yaptığım pozitifkuzu senin adet günü bile gebelik testin negatif cıkmıstı dimi ovulasyn testin mi pozitifti gebeliği ordan mı öğrendin