Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:hamarat::hamarat:Allah hepımıze Nur topu gibi sağlıklı bebişler versin ınsallah kızlar :anne:benimde adetime 4 gün var göğüslerim fena agrıyor hiç böyle olmazdı daha önce . Kan testi yaptırdım bişey çıkmadı ümitlenmeliyimiyim :110:günümün geçmesini bekliyorum artık hayırlısı.

Canim onun pimpirikligi, sanal alisveris oldugu icin iyi ürün gelmez diye dusunuyor. Sabit fikirli. Eczaneden alip fazla para ödemeye razi yani.

O zaman ödesin diyeceğim de valla eczanelerde çok pahalı gerçekten, kimse ödemesin o parayı :) siz de ödemeyin :)

Valla ders olsun diye alayim dedim ama sonra vazgectim.
1 gün arayla ilişkiye devam artik ne yapalim:KK66:

Ben gecen ay 50 lik aldım, hiç beceremedim sanirim, çünkü hiç koyu göremedim. Elimde sadece 15 tane kalmış:) Elinde yokken, sanki o olsa mucize gerçekleştirecek zannediyorsun ama en güzeli zaten gün aşırı devam etmek :)

Aynen canm arkadaşım tavsiye etmişti ona da 3. Ayında dinletmiş o gördü kalp atışını sonuçta bn sonra duysam da olur sağlıklı olsun da darısı sizin başınıza inşallah:dua:

kuzu senin adet günü bile gebelik testin negatif cıkmıstı dimi ovulasyn testin mi pozitifti gebeliği ordan mı öğrendin

Ben gecen ay 50 lik aldım, hiç beceremedim sanirim, çünkü hiç koyu göremedim. Elimde sadece 15 tane kalmış:) Elinde yokken, sanki o olsa mucize gerçekleştirecek zannediyorsun ama en güzeli zaten gün aşırı devam etmek :)
Umut işte canim bizimkisi.Bende merakimdan almak istiyorum. Kürleri denemeye korkuyorum. Bari ovulasyon testlerini kullanayim dedim ama ben alana kadar yumurtlama donemim gececek.

Ya kızlar benim sol kasığım aşırı ağrıyor hâlâ göğüslerim de ağrıyor bugun tekrar test yaptım adetime 5 gün var sonuç yine negatif :KK42::KK61:

Kizlar degerim 37 cikti hamileyim ❤ inanamiyo4um sevincyen agliyorum suan hepinize dua ediyorum
Canım senin kist beyden oluştu ve ne kadar sure regl olmadin benimde reglm gelmedi hamilelik beklerken klomenden dolayı kist olusmus o yüzden gelmemiş bugün 5. Gün doktor adet söktürücü verdi kullanmaya başladım bakalım ayrıca benimde 5 cm

Kizlaaaar Kizlaaaarr çok heyecanlandım test hafif silik olmuş çok hafif benim daha önce böyle olmuştu üzülmüştüm yok diye sonra 2 gün sonra testi tekararladım çizgi koyulasmisti nolur dua edin lutfen yine öyle olsun çok umuda kapıldım bata 8 gün vardı test yaptım hiç bi çizgi yoktu şimdi 5 gün var çok çok silik bi çizgi olmuş kizlaarr bebek olmasa yine hiç çizgi çıkmazdı dimi

X