- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.761
Canım ikinci çizgi koyu olursa hamile olabilirmişsin silik olunca değil ama sen bekle adetin geçerse gebelik testi yap
yok koyu degil ama zaten dha 5gün var :)) sabırsızlık işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ikinci çizgi koyu olursa hamile olabilirmişsin silik olunca değil ama sen bekle adetin geçerse gebelik testi yap
Batlarımız aynı desene :) benimde var ikinci cizgi ay hadi insallah :)bnmde bata 5 gün var ovu testi yaptım ikinci çizgi silik cıktı emin olamadım :)))
Batlarımız aynı desene :) benimde var ikinci cizgi ay hadi insallah :)
Evet canım bak buydu ovülasyon testimay inşallah birlikte haber veririz :)) daha cok hamiş olsunn :)) sende ovulasyon testi mi yaptın
Evet canım bak buydu ovülasyon testim
Bunu gece yaptım, Allah nasip ederse olur artık elimizden geleni yapıyoruz insallah güzel haberler alırız son 5 sabır :)bnmki de aynı senin ki gibi inşallah hamileyizdir :))))) ama cok koyu olurmus lina da öyle dio
Bunu gece yaptım, Allah nasip ederse olur artık elimizden geleni yapıyoruz insallah güzel haberler alırız son 5 sabır :)
Canım sen silik çıktı dedin sedossedosunki gibi demedin ki onun ki koyu sen silik dedin
ay sabır dimi kız o bizde kaldı mı kiiii
Canım sen silik çıktı dedin sedossedosunki gibi demedin ki onun ki koyu sen silik dedin
Tmm canmBeni de ekler misinİz? Bat 23 eylül
Vardir zamani canim. Saglikli gebelikler olsun inşallah.Başınız sağolsun
benim 15 Aydır hiç olmadı canım ama eşimdede bendede bişey YÖK
Bunu gece yaptım, Allah nasip ederse olur artık elimizden geleni yapıyoruz insallah güzel haberler alırız son 5 sabır :)
Sabır yavrum kalmasa da mecbur :)
ay sabır dimi kız o bizde kaldı mı kiiii
Benimki şimdi koyu mu canısı:)Canım sen silik çıktı dedin sedossedosunki gibi demedin ki onun ki koyu sen silik dedin
Hicbir belirtim yok canım fiziksel de duygusal da biraz uyku eğilimim var oda işle alakalı olabilir tatil sonrası işe basladım ya ondan da olabilir. Senin memintolar acıyor mu aaakuzu sende belirti flan ne durumda gögüslerin böyle değmeden bile acıyor mu bnmkiler çok acıyor
Hicbir belirtim yok canım fiziksel de duygusal da biraz uyku eğilimim var oda işle alakalı olabilir tatil sonrası işe basladım ya ondan da olabilir. Senin memintolar acıyor mu aaa
Benimki şimdi koyu mu canısı:)
Benim adetten 2 gün önce hassaslasır ciciklerim, belirti de hissetmem olmadan önce. Sadece oldugunda karnım agrır o kadar. Ondan ayırt etmem zor olcak benim sanırım. Suan bide genel olarak stresliyim hayatımda o yüzden stresten mi gebelikten mi anlayamam. Keske resim yükleyebilsen de seninkini de görseydik ama pc den giriyormussun. Sen ne zaman yumurtladın peki takip ettin mi?sennin test bnden koyu bu arada