- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.701
Sanırım haklısin cnm en iyisi bugün is çıkışı test yaptırmak birde ben klomen kullandım bu ay ondan gecikmiş olabilir mi ki diye düşünüyorum şuan bel ağrısı ve akıntı dışında hamilelik olarak da regl olarak da belirti yok kaşıkların bir hafta önce falan ağrıyordu ağustos sonuna dogruCanım selam... Ben regl günümü 31 diye hesaplamıştım ama 1 eylülmüş.. Şimdi sana başımdan geçen şeyi anlatacağım. Evde yapılan idrar testlerine kesinlikle güvenmiyorum. Çünkü idrara kandan daha sonra geciyor hcg hormonu. Ben bu ay bildiğin adet belirtileri yaşadım. Normalde belimiz kasıklarımız ağrır, yüzümüzü sivilce basar vs. Benim ağrılarım oldu bel ve kasıkta ama yüzümde normalde çene bölgemde büyük 3/4 sivilce çıkardı onlar çıkmadı... Belim ve kasığımın ağrısıyla adet olacağımı düşünerek evi temizledim, yatak odasını yatakları çektim tek başıma ağır iş yaptım.. :) En çok dikkatimi çeken şey kirpiklerim dökülüyordu. yüzümü yıkadığımda falan hep suratımda kirpik vardı. 1 eylülde adet olmayınca ve kirpik mevzusunu bi yerde okuyunca hamile olabileceğimi düşündüm. 3 eylülde kan verdim ve beta düşük gibi gözüksede normal sınırlar içerisinde 21,8 çıktı. 2 gün sonra tekrarladım 57 çıktı dün. İçim rahatladı. Seninde 3 gün gecikmiş. Hiç evde idrar testleriyle uğraşma. Git kan ver 2 saatte sonucun çıkar sende rahat edersin bizde :) Gerçekten o testlere verilen paralarla 10 kere kan verirsiniz. Rabbim inşallah gönlüne göre verir. İnşallah hayırlısıyla hamişşsindir...