- 22 Ağustos 2017
- 10
- 5
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.641
Ellerine saglik canım güzel olmuş. Keşke bat tarihlerini herkes yenilese.Kızlar listeyi düzenledim bi bakın hele sanırım böyle daha iyi oldu ☺
Yok canim acımaz gergin olmamaya çalış.Alttan ultrosona bakacaklar bir sıkıntı olur mu kızlar sizce birde acıyor mu
Çok güzel cnm inşallah bende nazarlık ve hamis emojisini alırım bat'ı bir gün geçti ve bende hala belirti yok çok heyecanliyimKızlar listeyi düzenledim bi bakın hele sanırım böyle daha iyi oldu ☺
İnşallah canımÇok güzel cnm inşallah bende nazarlık ve hamis emojisini alırım bat'ı bir gün geçti ve bende hala belirti yok çok heyecanliyim
Yeni tarihleri bildirmedikleri için yenileyemiyorum canmEllerine saglik canım güzel olmuş. Keşke bat tarihlerini herkes yenilese.
Herkes aktif degil ondan canim. Ben bu uğurlu topiğini birakmayı düsunmuyorum.Yeni tarihleri bildirmedikleri için yenileyemiyorum canm
Hic acımıyor canım ufacık incecik sey zatenAlttan ultrosona bakacaklar bir sıkıntı olur mu kızlar sizce birde acıyor mu
Sen bilirsin canım insallah sanada ugurlu gelir bu topige benzer bi suru topik acilmis ama topikte en fazla hamişi olan benimkiHerkes aktif degil ondan canim. Ben bu uğurlu topiğini birakmayı düsunmuyorum.
Sana da ugurlu gelir canım insallahSen bilirsin canım insallah sanada ugurlu gelir bu topige benzer bi suru topik acilmis ama topikte en fazla hamişi olan benimkizaten bu topigi acan benim benden başka herkeze uğurlu geldi bi bana gelmedi
Aynen öylee valla bnde merakla bekliyorumSana da ugurlu gelir canım insallahGercekten Agustos ayinda patlama oldu. Eylülü merakla bekliyorum