Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay çift çizgiyi göremedim. Bal tarçın çörek otu deneyen var mı ? Ya da o konuda bilgisi olan , kimin önerdiği bir kür bu ,yararı fazla yumurta oluşmasını sağlaması diye okudum ama neden böyle birşeye gerek var, nereden yayılmış bulamadım internette. Bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi?

Herkes aktif degil ondan canim. Ben bu uğurlu topiğini birakmayı düsunmuyorum. :nazar::KK66:
Sen bilirsin canım insallah sanada ugurlu gelir bu topige benzer bi suru topik acilmis ama topikte en fazla hamişi olan benimki :rapci:zaten bu topigi acan benim benden başka herkeze uğurlu geldi bi bana gelmedi :KK70:

Sen bilirsin canım insallah sanada ugurlu gelir bu topige benzer bi suru topik acilmis ama topikte en fazla hamişi olan benimki :rapci:zaten bu topigi acan benim benden başka herkeze uğurlu geldi bi bana gelmedi :KK70:
Sana da ugurlu gelir canım insallah:dua: Gercekten Agustos ayinda patlama oldu. Eylülü merakla bekliyorum :KK66:

Kaşığından bacağına doğru damarların çekiliyor gibi oluyor mu
Kasık ağrısı hamilelikte de olur başka sebeplerden de olur ama ayağına doğru çekilme de oluyorsa gebelik şüphesi artar
Bana öyle oldu

Adetime 8 gün var klomen ve inofolic kullandım ama umudum yok ağrım sızım yoktu hiç sadece göğüs uçlarında ağrı var bide bugün biraz yürüyüş yaptım yürüyüş sırasında sol kasığımda sanci oldu hemde 3 defa şimdi de yine oluyo acaba yürüdüm diye mi yani adet olucam diye herhalde

X