- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.381
Öyle mi canım ben anlamadım dün baya koyu gibiydi yarın daha da köyü olur dedim silik çıkınca şaştım kaldım..dedim acaba test mi bozukCnm benimde hergun silik oluyordu ama bugun ikiside ayni renk oldu ....belki daha yumurtlama olmamistir ..bazen acik bazen koyu olabilio diger gunlerde
Cnm.kacinci gunun bugun ...Öyle mi canım ben anlamadım dün baya koyu gibiydi yarın daha da köyü olur dedim silik çıkınca şaştım kaldım..dedim acaba test mi bozuk
Cnm.kacinci gunun bugun ...
Kac gund3 bir oluyorsun cnm ..ben 32 gunde bi olurum bugun 17.gun ve bugun poztifi gordum benCanım pazar günü yumurtlama olarak gösteriyor otomatik hesaplayıagjap yani bugün 11.Gün bitti
28günde bir tatlımKac gund3 bir oluyorsun cnm ..ben 32 gunde bi olurum bugun 17.gun ve bugun poztifi gordum ben
Erkeen yumurtlama olmuyorsa eger bir iki gunun daha var bence ama yined3 bos gecme bugunleride garantiye al28günde bir tatlım
Öyle yapmaya çalışıyorum canım bakalım ne zaman olacak yumurtlamaErkeen yumurtlama olmuyorsa eger bir iki gunun daha var bence ama yined3 bos gecme bugunleride garantiye al
Hayirlisi olsun cnm ins en kisa zmanda mujdeli habeleri alirizÖyle yapmaya çalışıyorum canım bakalım ne zaman olacak yumurtlama
Seninde öyle canım inşallah Allâh gönlüne göre versin ilk bebeğim mi bu arada adın rana mi?Hayirlisi olsun cnm ins en kisa zmanda mujdeli habeleri aliriz
Cnm benim iki kizim var bu ucuncu olcak esimin israri uzerine :)rana ve naz kizlarimin adiSeninde öyle canım inşallah Allâh gönlüne göre versin ilk bebeğim mi bu arada adın rana mi?
Yaaa benim de bir kızım var adı ranaCnm benim iki kizim var bu ucuncu olcak esimin israri uzerine :)rana ve naz kizlarimin adi
Oylemi :) masallah cnm sende 2. Yi dusunuosun o zmanYaaa benim de bir kızım var adı rana
Ahh canım öyle olsa ne güzel olurdu. Eylüle artık ne yapalim.Ben seni hamiş sanıyordum
36 saat sonra dedi bu geceye denk gelio dedigin gibi bugunle yarin olsunBu geceyi ve yarın geceyi değerlendir
Sonraki günlerde de gün aşırı
Genelde 36 saat içinde çatlar yumurta
Bana doktorum böyle önermişti
Bazı doktorlar 3 gün üst üste sonrasında gün aşırı diyorlar
Sen kendi doktorun ne dediyse onu yap
Bi şey söylemediyse hanginiz yapabilirsem onu yap
Hakkınd hayırlısı
Eylül bize güzellikleri getirsinAhh canım öyle olsa ne güzel olurdu. Eylüle artık ne yapalim.
Benim doktorum 36 saat sonra demiştiKizlar dün saat 13.30da igneyi vuruldum sizce ne zaman iliski olmali
tamam cnm.. sen ne yaptın bi gelişme varmıBenim doktorum 36 saat sonra demişti
Aynen her zaman gececiyim :) adetim 2 gün gecikti.sabaha adet olmazsam uyanır uyanmaz test yapıcam:)tamam cnm.. sen ne yaptın bi gelişme varmı
benim gibi gecesisin sende