Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kırmızıları görsem artık testler negatif çıktığına göre gelsin artık bekliyorum bayram bana zor geçecek:KK43:

Kızlar 2 gün önce 400,2 olan değerim
Bugün 863,9 çıktı
Progesteronum da 25 çıkmıştı dün
Doktorumu aradım süper ilerliyoruz sesi
Salı günü gel keseyi görürüz dedi
Rabbine şükürler olsun
İlk tahlilimde 2,2yi görünce umudum kalmamıştı
Nerden nereye
Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin:) Ne güzel haber Canım herşey gönlünce olsun sağlıkla gelsin inşallah :)

21 ağustostu hala olmadım hastalık belirtilerimin hiçbiri yok sağ kasığımda ağrı var ara ara biraz sadece
9 gün geçmiş. Benim bir arkadaşım, hamile olduğu anlasilmamisti. Kanser bile dediler. Bir çok kez röntgen tomografi mr çekildi. Ama hamileymiş. Almak zorunda kaldılar bebeğini. Bence kendiliginden hastalana kadar hiçbir şey yapma. Allah korusun var olanı riske etmeye değmez.

Eki Görüntüle 2039304 Eki Görüntüle 2039306 Eki Görüntüle 2039308
Yarınolmazsa gidicez canım özel hastaneye kan vermeye eşimle birlikte,bızım burda yok canım benım doktorum ıkı saat uzaklıktaki bir özel hastanede,burdaki hastane hastane gibi degıl canım maalesef ,birde belimde ağrılar basladı canım ıkı dakıka makıneye bulasık yerlestıreyım dedım belim ve kasıklarım ağrıyor su an ama durdukça t de ki silik cızgı bıraz kayboldu bak canım

O ağrılar normal bizde yaşadık
Hale'n de var daha da arttı hatta
Sen idrar tahlilini boşver
Yarın erken saatte git doktora
Ver kanını kurtul şüphelerinden
İnş yüzün güler sonucu alınca
İğnenin etkisi kalmadı çoktan
Amin:) Ne güzel haber Canım herşey gönlünce olsun sağlıkla gelsin inşallah :)

Sağolll canım teşekkür ederim
Allah güzel haberler almayı sana da nasip etsin inş

Kızlar ovu testi kullananlar var mı dün ovu testi yaptım dün silik de olsa kırmızı yi gördüm ama bugün ki tamamen silik cikti acaba dün mü yumurtladgm ama dün ki silik di yani

İşte böyleydi testin bugün ki daha silik cikti dün yumurtlamgp olabilir miyim?

Eklentiler

• _20170829_123802.JPG
    _20170829_123802.JPG
    21,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar ovu testi kullananlar var mı dün ovu testi yaptım dün silik de olsa kırmızı yi gördüm ama bugün ki tamamen silik cikti acaba dün mü yumurtladgm ama dün ki silik di yani
Cnm benimde hergun silik oluyordu ama bugun ikiside ayni renk oldu ....belki daha yumurtlama olmamistir ..bazen acik bazen koyu olabilio diger gunlerde

X