- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.361
Bende kırmızıları görsem artık testler negatif çıktığına göre gelsin artık bekliyorum bayram bana zor geçecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin:) Ne güzel haber Canım herşey gönlünce olsun sağlıkla gelsin inşallah :)Kızlar 2 gün önce 400,2 olan değerim
Bugün 863,9 çıktı
Progesteronum da 25 çıkmıştı dün
Doktorumu aradım süper ilerliyoruz sesi
Salı günü gel keseyi görürüz dedi
Rabbine şükürler olsun
İlk tahlilimde 2,2yi görünce umudum kalmamıştı
Nerden nereye
Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım ya. Kadıncağız torun diye ölecek. Elimle bana ikiniz de ikiz doğurur ben bakarım hepsine diyor düşün artık. Çok da seviyorum onu. Mutlu olsa ben de olurumİnsallah bebek geliyordur. Döllenme anında söyleyemeyen tıp utansın canim :)
Canim ne kadar geçti senin gununBende kırmızıları görsem artık testler negatif çıktığına göre gelsin artık bekliyorum bayram bana zor geçecek
İnşallah canım ama ümidim yok çünkü testte silik bile çıkmadı.Dediğin gibi gecikme olmadan test yapmamak lazım.Seninde önümüzdeki ay güzel haberlerini bekliyorum.Canım insallah sen olmazsin
Ben önümüzdeki ay test yapmayacagim. Daha cok stres oluyorum. Guzel haberlerini bekliyorum canim.
21 ağustostu hala olmadım hastalık belirtilerimin hiçbiri yok sağ kasığımda ağrı var ara ara biraz sadeceCanim ne kadar geçti senin gunun
İnşallah canım ya. Kadıncağız torun diye ölecek. Elimle bana ikiniz de ikiz doğurur ben bakarım hepsine diyor düşün artık. Çok da seviyorum onu. Mutlu olsa ben de olurum
9 gün geçmiş. Benim bir arkadaşım, hamile olduğu anlasilmamisti. Kanser bile dediler. Bir çok kez röntgen tomografi mr çekildi. Ama hamileymiş. Almak zorunda kaldılar bebeğini. Bence kendiliginden hastalana kadar hiçbir şey yapma. Allah korusun var olanı riske etmeye değmez.21 ağustostu hala olmadım hastalık belirtilerimin hiçbiri yok sağ kasığımda ağrı var ara ara biraz sadece
Amin canim tüm isteyenlerin. :)İnsallah canim kalbindeki miniğin göbeğine düşsün tez elden
Geçmiş olsun canim, şikayetin neydiDün dr gittim rahimde 17 mm miyom var dedi ama gebeliğe engeli yok dedi
Kontrol gibi gebelik düşünüyoruz diye gittim miyom çıktı ama engeli yok dedi hatta cocuk dogur gecer dediGeçmiş olsun canim, şikayetin neydi
Kontrol gibi gebelik düşünüyoruz diye gittim miyom çıktı ama engeli yok dedi hatta cocuk dogur gecer dedi
Eki Görüntüle 2039304 Eki Görüntüle 2039306 Eki Görüntüle 2039308
Yarınolmazsa gidicez canım özel hastaneye kan vermeye eşimle birlikte,bızım burda yok canım benım doktorum ıkı saat uzaklıktaki bir özel hastanede,burdaki hastane hastane gibi degıl canım maalesef ,birde belimde ağrılar basladı canım ıkı dakıka makıneye bulasık yerlestıreyım dedım belim ve kasıklarım ağrıyor su an ama durdukça t de ki silik cızgı bıraz kayboldu bak canım
Amin:) Ne güzel haber Canım herşey gönlünce olsun sağlıkla gelsin inşallah :)
İnsallah bir an önce verirsin güzel haberleri o zaman :)[/QUO
insaallah canım hepimiz o güzel haberleri alırız :)
Ben seni hamiş sanıyordum
Yeni bat 28 Eylül
Cnm benimde hergun silik oluyordu ama bugun ikiside ayni renk oldu ....belki daha yumurtlama olmamistir ..bazen acik bazen koyu olabilio diger gunlerdeKızlar ovu testi kullananlar var mı dün ovu testi yaptım dün silik de olsa kırmızı yi gördüm ama bugün ki tamamen silik cikti acaba dün mü yumurtladgm ama dün ki silik di yani
İşte böyleydi testin bugün ki daha silik cikti dün yumurtlamgp olabilir miyim?