Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin kizlar aksam test yaptim birsey yoktu sabah uyandim boyle olmuş ama umutlanmicam bata 3 gun vardi dun sag kasigimda 2 gundur agrilar var diye yaptim
Canm inşallah vardır bişeyler ya bu testte var çnkü hee bklediği için ne kdr güvenilir blemiyrum ama bn bu ay bile negatif olan testlerimi üç gün bklettim hiç biley çıkmamıştı inş yarın çıkar

Akşam idrarı ile yapmışsın ondan sonradan çıkmıştır
Bu sabahta yapsaydın yaaaa
evet gulum.aksam yaptim sabah yapmadim test var bayramin 2. gunu adet gunum ogun yapayim dedim onuda ilk idrarda yapmadim birde benim 14. gunumde yumurtam 12 mm di buyuduyse bile gec büyümüştür ama hic umudum yok bu ay sogan suyu ve ebru destanin kurunden gunde 1 bardak ictim ikisindende 2 de sut buhari yaptim ama yinede umudum yok kac gundur sag kasigimda agri ve adet sancisi var ama gelip gidiuor sanci

insallah canim benimmm hepinizi takipteyim benii belki taniyaniniz vardir sen iyi biliryosun beklemedeydim ama sabah testte bakmadim bile unuttum gitti simdi aldim boyle kurumus testi 2 tl ye aldim umut etmiyorum :))

kizlar bu çizgi pembe degil ama neden boyle kuruyunca bu cizgi belirmis ki beklemiyordum cope atacaktim aklim karisti simdi

C Chivas Regal yarin yapayim mi dersin bu testi dun aksam yapmistim birde bayramin 2. gunu yapayim dedim cunku benim yumurta 14. gunumde 12mm di birdaha gitmedim umudu kesip
Canm bnm bat a iki gün varken çıkmamıştı bn o yüzden sabredip iki gün snra yapmıştım ama bak burda bi arkadaş vArdı hatrlarsın 8 gün önce falan öğrendi onla ovu testinde aynı gün pozitif grmüştük ama testte bnm daha sonra belli oldu istersen yap yarın blki senin erken çıkar testte kişiye göre değişiyo inşallah vardır bebiş bnde seni takipteyim hala bkliyorum mayıs annelerine

kizlar bu ay bir mucize olursa dualardir sebebi ictiklerim degil cunku Afilim92 topigindeki dualar ve benim okudugum 7 günlük ayetel kursu ve tespih duasi cok uzun surdu ama olsun rabbimden umudumh kesmedim okudum elbet sevindirecek dualari duyan rabbim bizi sevindirecek biliyorum

oyy canim benim insallah benim aklimda snein 2 gun kala testin cikmadigi zaten benim yumurtlama olduysa bile gec olmustur 14.gun 12mm di ya hic umudum yok bir ton spor yaptim nasil.olsa hamile kalamicam diye okadar umutsuzdum yani su cizgiye yinede umut baglamasam iyi olur gecen ay 9 test yaptim piskolojim alt ust oldu bu ayda bosuna heves etmek istemedim insallah yarin ki teste cikar insallahhh ama inan umudum yok tek sag tarafimda agri var 3 gundur baskada birsey yok adet sancisi geli vc ye gidiyorum yok

İmkanın varsa kan ver bence. Aciller acık ne de olsa
canim kac aydir kan tahlillerimde negatif gordugum icin kan veresim yok inan egerki bayramda olmazsam bayram sonu doktira gidecem bende pko var gecse bile heveslenmicem duzensiz oluyor cunku ilacsiz bu ayda ilac kullanmadim domtirum bu ay seni serbest birakalim dedi gecen ay klomen catlama ignesi yaptirdim olmadi

Ayy inşallah sabH görürsün çift çizgiyide sana da bayram olur ama bak bnde hep senin gbi dyodum iki gün geç yumurtladm o yüzden geç çıkar çizgi diye yada regli geç gelir dyodum regliye bi gün varken yapmadım belki yapsaydım o da begatif çıkardı güzel hberlerini bkliyrum bakalım

welamin aleykum canim bisry sorcam yumurta catlarken gogus agrisi oluyir mu bide karinla kasik agrisi adetim biteli 3 - 4 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…