Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım, inşalah tez zamna da sen de bebeğini kucağına alırsın kuzum. Ama bir iki gün sonra testi yenile bencce.

Bu arada bnde blirti falan kalmadı artık hepsi regli öncesinde kaldı arada bi kasık ağrım oldu regli gçtikten snra şimdi tık yok bi de değerler 3 katından fazla artıyo hep bnde dyorum neden bi srun mu var bi sevinemedim ablamda diyo seni de bi hamile olduğuna inandıramadık diye

inan hic umudum yok ama elimde 1 test var 2 aylul bat gunum yarin mi yapayim bat günümü ben bir test daha alayim demi yarinda yapayim bak birde 2.cizgi pembe degil kuruyunca oyle olmus yaa ondanda umut etmedim ayy ama aklimk karistirmaya yetti :))

Eğer yarın oyalayabilirsen kendini oyala canm yapma bat günü yap ki bat günü bile pozitif çıkmayanlar var biliyosun ben son iki gün şehir değiştirmiştim ondan yapmadım ve ınuttum kafamı dağıttım hep

ayy canim yaa inan artik anne adayisin masallahhh belirtiler gecti demek bunu duymam iyi oldu bendede hic belirti yok gugus falan ayni sag kasikta agri arada adet agrisi gelip gecti baskada birsey yok spor yaptigim zaman sag kasigim agriyordu kismi.oldu acaba dedim icimden

kizz canom oylemi diyorsun ama merakta kalacam bu testtede ne kadar guvenilir ki 2 tl :)

Eğer canın negatif grünce sıkılmayacaksa yap tabiki cnm bn üç negatf grdüm canm sıkılmadı ama yine de pozitif grmyi bkliyo insan üzmşcem kndimi dyosa yap gitsin
merak etmekten iyidir bir test daha alayim rvde 1 var yarin ve bat gunu yapayim zaten umutsuzum merakta kalmam en azindan demi :)

merak etmekten iyidir bir test daha alayim rvde 1 var yarin ve bat gunu yapayim zaten umutsuzum merakta kalmam en azindan demi :)
Aynen ben beş gün önce başlayıp bes test almıştım tani battan bi gün önce yapmyınca bi tane kalmıştı onuda iki gün snra zevk için yapmıştım

kizlar benim gecen ayda 2 silik testim vardi 9 tane test yapinca 2 taneside olsa silik çıksın yani demiii :))) ama olmadi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…