- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.341
ayy çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor,darısı isteyen hepimize :)Kızlar 2 gün önce 400,2 olan değerim
Bugün 863,9 çıktı
Progesteronum da 25 çıkmıştı dün
Doktorumu aradım süper ilerliyoruz sesi
Salı günü gel keseyi görürüz dedi
Rabbine şükürler olsun
İlk tahlilimde 2,2yi görünce umudum kalmamıştı
Nerden nereye
Allah isteyen herkese nasip etsin
ayy çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor,darısı isteyen hepimize :)
Amin canim hepimizin :)Güzel haberlerini bekliyoruz canım hakkınızda hayırlısı olsun
Yarınolmazsa gidicez canım özel hastaneye kan vermeye eşimle birlikte,bızım burda yok canım benım doktorum ıkı saat uzaklıktaki bir özel hastanede,burdaki hastane hastane gibi degıl canım maalesef ,birde belimde ağrılar basladı canım ıkı dakıka makıneye bulasık yerlestıreyım dedım belim ve kasıklarım ağrıyor su an ama durdukça t de ki silik cızgı bıraz kayboldu bak canımEvettt biraz daha koyulaşmış
Hadi inş yaaaa
Ya nasıl kan tahlili yok acilde
Ben bir saat önce tekrarlattım tahlilimi
Sonucunda netten öğrendim
Bayram bitene kadar için içini yer
Başka bir hastane bulun
İmkanlarınız ne kadar bilmiyorum ama eşinin ya da sen kendin git başka bir hastaneye
Hayırlısı hakkında
Aaaa
Yeni bat 28 Eylül
Kizlar bat bugün. Ama gelen giden de belirti de yok henüz. Yarın eşimin izni başlıyor. Kandırabilirsin test için hastaneye gidecegim
Yaaa
Ay canım seninle bat larımız aynıydı dimi?Bende dayanamayıp bugün test yaptım yine negatif maalesef
Yeni bat 28 Eylül
Üzülme canım Allah hayırlı zamanda nasip edecek inşallahAnladım canım hayırlısı olsun bende bu sabah kırmızı kartı gördüm 2 gün erkenden karnım çok ağrıyor.
Bidaha yapma canım test. Adetin geçsin öyle yaparsın.İnşallah canım benim demin gene Yaptım hıc koyulasmadı yok cok ama cok sılık bat 2 Eylül 10 gunden beri boyle cıkıyor
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Haber vericem tabi canım. Henüz olmadım. Bugünde olmazsam yarın test yapıcam.Alcıdan cıktı canım. Ödem yaptı oda varise sebep oldu. Damar genişlemem var bu sebepten ödem atsın diye lahana suyu iciyordum ama bırakcam. Senin bat yarın mı :) sakin ol şampiyon derin nefes al ve hayırlısı diye dua et. Aklını baska seylere vermeye calıs. Birde haber vermeyi unutma :)
Canım insallah sen olmazsinAy canım seninle bat larımız aynıydı dimi?Bende dayanamayıp bugün test yaptım yine negatif maalesef.Gelen giden de yok muhtemelen bende yarın adet olurum.Hakkımızda hayırlısı olsun...
Canım insallah sen olmazsinAy canım seninle bat larımız aynıydı dimi?Bende dayanamayıp bugün test yaptım yine negatif maalesef.Gelen giden de yok muhtemelen bende yarın adet olurum.Hakkımızda hayırlısı olsun...
Cnm yumurtalarin oluşuyorsa onun gelişiminden olabilir benimde öyle ağrılarım vardı doktora gittim yumurtam 5-6 tane çıktı ve buyuklerdi gerçi ben ilaç kullanmıştım o yüzden olabilirKızlar bat 9 Eylül. Kasıklarım sabahtan beri aralıksız ağrıyor adetime nerdeyse 10 gün var neden olabilir ?
Ay kandır canim, böyle geçmez sana bayram. İnsallah güzel haberler alırsın
3 gündür ev temizliğine uğraşıyorum
Bu gün de kayinvalidemdeydim. Yazık kadın gecikti gibi duyunca telaş yaptı. Ama napalım olacaksa allahım izniyle olur zaten. Bugün de geçsin bakalım. Yarın duruma göre giderim belki.