Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 gün önce 400,2 olan değerim
Bugün 863,9 çıktı
Progesteronum da 25 çıkmıştı dün
Doktorumu aradım süper ilerliyoruz sesi
Salı günü gel keseyi görürüz dedi
Rabbine şükürler olsun
İlk tahlilimde 2,2yi görünce umudum kalmamıştı
Nerden nereye
Allah isteyen herkese nasip etsin

ayy çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor,darısı isteyen hepimize :)

Yarınolmazsa gidicez canım özel hastaneye kan vermeye eşimle birlikte,bızım burda yok canım benım doktorum ıkı saat uzaklıktaki bir özel hastanede,burdaki hastane hastane gibi degıl canım maalesef ,birde belimde ağrılar basladı canım ıkı dakıka makıneye bulasık yerlestıreyım dedım belim ve kasıklarım ağrıyor su an ama durdukça t de ki silik cızgı bıraz kayboldu bak canım

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Haber vericem tabi canım. Henüz olmadım. Bugünde olmazsam yarın test yapıcam.

Ay canım seninle bat larımız aynıydı dimi?Bende dayanamayıp bugün test yaptım yine negatif maalesef.Gelen giden de yok muhtemelen bende yarın adet olurum.Hakkımızda hayırlısı olsun...
Canım insallah sen olmazsin
Ben önümüzdeki ay test yapmayacagim. Daha cok stres oluyorum. Guzel haberlerini bekliyorum canim.

Ay canım seninle bat larımız aynıydı dimi?Bende dayanamayıp bugün test yaptım yine negatif maalesef.Gelen giden de yok muhtemelen bende yarın adet olurum.Hakkımızda hayırlısı olsun...
Canım insallah sen olmazsin
Ben önümüzdeki ay test yapmayacagim. Daha cok stres oluyorum. Guzel haberlerini bekliyorum canim.

Kızlar bat 9 Eylül. Kasıklarım sabahtan beri aralıksız ağrıyor adetime nerdeyse 10 gün var neden olabilir ?
Cnm yumurtalarin oluşuyorsa onun gelişiminden olabilir benimde öyle ağrılarım vardı doktora gittim yumurtam 5-6 tane çıktı ve buyuklerdi gerçi ben ilaç kullanmıştım o yüzden olabilir

Ay kandır canim, böyle geçmez sana bayram. İnsallah güzel haberler alırsın

3 gündür ev temizliğine uğraşıyorum
Bu gün de kayinvalidemdeydim. Yazık kadın gecikti gibi duyunca telaş yaptı. Ama napalım olacaksa allahım izniyle olur zaten. Bugün de geçsin bakalım. Yarın duruma göre giderim belki.

İnsallah bebek geliyordur. Döllenme anında söyleyemeyen tıp utansın canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…