Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kırmızıları görsem artık testler negatif çıktığına göre gelsin artık bekliyorum bayram bana zor geçecek

Amin:) Ne güzel haber Canım herşey gönlünce olsun sağlıkla gelsin inşallah :)

21 ağustostu hala olmadım hastalık belirtilerimin hiçbiri yok sağ kasığımda ağrı var ara ara biraz sadece
9 gün geçmiş. Benim bir arkadaşım, hamile olduğu anlasilmamisti. Kanser bile dediler. Bir çok kez röntgen tomografi mr çekildi. Ama hamileymiş. Almak zorunda kaldılar bebeğini. Bence kendiliginden hastalana kadar hiçbir şey yapma. Allah korusun var olanı riske etmeye değmez.

O ağrılar normal bizde yaşadık
Hale'n de var daha da arttı hatta
Sen idrar tahlilini boşver
Yarın erken saatte git doktora
Ver kanını kurtul şüphelerinden
İnş yüzün güler sonucu alınca
İğnenin etkisi kalmadı çoktan
Amin:) Ne güzel haber Canım herşey gönlünce olsun sağlıkla gelsin inşallah :)

Sağolll canım teşekkür ederim
Allah güzel haberler almayı sana da nasip etsin inş

Kızlar ovu testi kullananlar var mı dün ovu testi yaptım dün silik de olsa kırmızı yi gördüm ama bugün ki tamamen silik cikti acaba dün mü yumurtladgm ama dün ki silik di yani

Kızlar ovu testi kullananlar var mı dün ovu testi yaptım dün silik de olsa kırmızı yi gördüm ama bugün ki tamamen silik cikti acaba dün mü yumurtladgm ama dün ki silik di yani
Cnm benimde hergun silik oluyordu ama bugun ikiside ayni renk oldu ....belki daha yumurtlama olmamistir ..bazen acik bazen koyu olabilio diger gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…