-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.301
Gel yoldaş gelNe zaman oldun? Aha yoldas buldum galiba :))
Prolaktin hormunun yükselmiş olabilir canımselam bişey sormak ıstıyorum daha önce boyle bır sey yaşamadım dun ve bu gun gogsumden süt gelıyor önce hafıf sızlama oldu sonra sıktım sut geldı acabahamılelık belırtısımı ?
Anam nasil dayaniyorsun ben 14tane test koydum dolaba :) daha bugun vuruldum... insallah gelmisdir bebisin be zaman test yapmayi dusunuyorsunGel yoldaş gel15 ağustosta iğne oldum Canım.klomende kullandım.pazartesi günü test yaptım negatif çıktı.üç gün önce pembe kahverengi lekelenme oldu adet olcam sandım olmadım.bugün adet günümdü.sen ne zaman iğne oldun?
Valla canım bugüne kadar testlerden hep negatif sonuç aldığım için sabrediyorum.hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldumAnam nasil dayaniyorsun ben 14tane test koydum dolaba :) daha bugun vuruldum... insallah gelmisdir bebisin be zaman test yapmayi dusunuyorsun
Ben de 9 test aldım Bata 9 kaladan beri yapıyorumAnam nasil dayaniyorsun ben 14tane test koydum dolaba :) daha bugun vuruldum... insallah gelmisdir bebisin be zaman test yapmayi dusunuyorsun
Hayirlisi olsun hakkimizda cnm insallah vardir.. senin hic igneden agrin vs oldumuValla canım bugüne kadar testlerden hep negatif sonuç aldığım için sabrediyorum.hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldumyarında olmazsam ertesi gün yapacağım test.yarın olurum sanki bilmiyorum ki korkuyorum işte
Bende 10.gunden sonra yapmaya baslicam insallahBen de 9 test aldım Bata 9 kaladan beri yapıyorumbata 4 kaldı negatif hala, umudum da bitmedi tabi ki 4 testm daha var
Amin inşallah :) Kasık ağrılarım çok oldu canım.özellikle sağ kasıkta batma çok oldu.doktor iğnenin etkisinin 12 günde geçtiğini söyledi.12 günden önce yaparsan iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilirHayirlisi olsun hakkimizda cnm insallah vardir.. senin hic igneden agrin vs oldumu
Bende 10.gunden sonra yapmaya baslicam insallah
Evet biliyorum ama ben dayanamam kesin yada denerim bi :) ilk gunden basladimj etkisi bende ara ara batmalar oluyo ama belim cok agridi bugunAmin inşallah :) Kasık ağrılarım çok oldu canım.özellikle sağ kasıkta batma çok oldu.doktor iğnenin etkisinin 12 günde geçtiğini söyledi.12 günden önce yaparsan iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir
İğneden iki gün sonra başladı 10 gün sürdü canım batmalar.herşeyden belirti arıyorum çok dinliyorum kendimiEvet biliyorum ama ben dayanamam kesin yada denerim bi :) ilk gunden basladimj etkisi bende ara ara batmalar oluyo ama belim cok agridi bugun
Bence kullanma riske atma.bol bol su iç ödem atmakta birebirdirKızlar ödem atmak icin lahana suyuna basladım gebeliği etkiler mi sizce, gebelerde kullanılması sakıncalıymıs ama tamda yumurtlama dönemine giricem bırakabilirim.
Sakin ol bence kapat telefonunu al bi kitap oku ve uyu :)İğneden iki gün sonra başladı 10 gün sürdü canım batmalar.herşeyden belirti arıyorum çok dinliyorum kendimi
Topikte kızların cogu biliyor ayagımı kırınca ödem yaptı. Ondan dolayı iciyordum ama evet bırakmalıyım bence de. Zaten normalde yumurtlama günüm takvime göre bugun ama ovülasyon testinde ikinci cizgi görünmüyor bile.Bence kullanma riske atma.bol bol su iç ödem atmakta birebirdir
Canım yapma sakin olmaya calış. Gecen ay burda bende senin gibiydim ve inanki stres cok etkiliyor. Dinleme kendini sal gitsin. Hayatta hersey beklemediğimiz anlarda gelir hep. Sen beklediğini belli etme. Zor evet benim icinde zor suan ama saldım valla olursa sevinirim olmazsa denemeye devam. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versinİğneden iki gün sonra başladı 10 gün sürdü canım batmalar.herşeyden belirti arıyorum çok dinliyorum kendimi
Topikte kızların cogu biliyor ayagımı kırınca ödem yaptı. Ondan dolayı iciyordum ama evet bırakmalıyım bence de. Zaten normalde yumurtlama günüm takvime göre bugun ama ovülasyon testinde ikinci cizgi görünmüyor bile.
Çok geçmiş olsun alçıda mı ayağın simdi?çok haklısın bekledikçe olmuyor.ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman oldu diye çok kişiden duydum.ama çok işte düşünmemek.bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım.benden fazla eşim heyecanlı.günde kaç kez adet oldun mu diye soruyorCanım yapma sakin olmaya calış. Gecen ay burda bende senin gibiydim ve inanki stres cok etkiliyor. Dinleme kendini sal gitsin. Hayatta hersey beklemediğimiz anlarda gelir hep. Sen beklediğini belli etme. Zor evet benim icinde zor suan ama saldım valla olursa sevinirim olmazsa denemeye devam. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin
Ah kitaplar olmasa napardım acaba :) kitap okuyorum şimdi ara ara telefona bakıyorum.dua ediyorum inşallah sabah adet olmam diyeSakin ol bence kapat telefonunu al bi kitap oku ve uyu :)
Dualarim sizinle kizlar Allaha emanetsinizÇok geçmiş olsun alçıda mı ayağın simdi?çok haklısın bekledikçe olmuyor.ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman oldu diye çok kişiden duydum.ama çok işte düşünmemek.bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım.benden fazla eşim heyecanlı.günde kaç kez adet oldun mu diye soruyoriçimden bi his yarın adet olacaksın diyor.geberticem o hissi
Ah kitaplar olmasa napardım acaba :) kitap okuyorum şimdi ara ara telefona bakıyorum.dua ediyorum inşallah sabah adet olmam diye
Sağol canım.Rabbim şu mübarek günlerde hepimizi evlat sahibi yapsın inşallah.Öyle içten yalvarıyorum ki Allah'a sadece kendim için değil hepimiz için.çünkü biliyorum anne olmayı isteyipte olamamak ne acı..Dualarım sizinle yoldaşlarım..Dualarim sizinle kizlar Allaha emanetsiniz
Alcıdan cıktı canım. Ödem yaptı oda varise sebep oldu. Damar genişlemem var bu sebepten ödem atsın diye lahana suyu iciyordum ama bırakcam. Senin bat yarın mı :) sakin ol şampiyon derin nefes al ve hayırlısı diye dua et. Aklını baska seylere vermeye calıs. Birde haber vermeyi unutma :)Çok geçmiş olsun alçıda mı ayağın simdi?çok haklısın bekledikçe olmuyor.ne zaman düşünmeyi bıraktım o zaman oldu diye çok kişiden duydum.ama çok işte düşünmemek.bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım.benden fazla eşim heyecanlı.günde kaç kez adet oldun mu diye soruyoriçimden bi his yarın adet olacaksın diyor.geberticem o hissi
Ah kitaplar olmasa napardım acaba :) kitap okuyorum şimdi ara ara telefona bakıyorum.dua ediyorum inşallah sabah adet olmam diye
İnşallah canım benim demin gene Yaptım hıc koyulasmadı yok cok ama cok sılık bat 2 Eylül 10 gunden beri boyle cıkıyorİğnenin etkisi 12 günde geçiyor ama garanti olması için adet geçince testi yap dedi doktor bana.13üncü gün yaptım negatif çıktı.adet günüm geçmesini bekliyorum bende.inşallah hamilesindir canım ya