-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.321
Inşallah canım benim ama demin Yaptım yani Düne gore cok az koyuluk arttı umutlanmak ıstemıyorum artık bat 2 eylülde ve bugun ilk tuvalette beyaz akıntı geldı peçeteye yumusakİğnenin etkisi artık yoktur
Yarın ilk idrarınla yap biraz daha koyu çıkarsa olumluya işaret
O zaman doğru kan vermeye
Hadi inş hamilesindir
Canım test bu biraz daha koyulaştı Düne göre umut var mı sence?İğnenin etkisi artık yoktur
Hadi inş hamilesindir
Bu ilk idrar canım Düne göre biraz daha koyulasmıs demiİğnenin etkisi artık yoktur
Hadi inş hamilesindir
Merhaba silik var gibi görüyorum ben çünkü benimki negatifti böyle değildi bi kaç gün sonra tekrar test yap istersen :) hayırlısı olsun inşallah :)))Eki Görüntüle 2039232 Eki Görüntüle 2039233
Canım test bu biraz daha koyulaştı Düne göre umut var mı sence?
İnşallah canım benim korkuyorum ve ümitlenmek istemıyorumMerhaba silik var gibi görüyorum ben çünkü benimki negatifti böyle değildi bi kaç gün sonra tekrar test yap istersen :) hayırlısı olsun inşallah :)))
Kan testi yaptırsan net sonuç alırsın için rahat eder canım böyle stres olursunİnşallah canım benim korkuyorum ve ümitlenmek istemıyorum
Kesinlikle canım ama burda bayram sonuna kadar kan testı yok yapılmıyor acilde;(Kan testi yaptırsan net sonuç alırsın için rahat eder canım böyle stres olursun
Aaa anladım o zaman idrar testini tekrarla için rahat etsinKesinlikle canım ama burda bayram sonuna kadar kan testı yok yapılmıyor acilde;(
Canim bugun daha koyu olmuş. Daha ignenin etkisiyse pes artik diyecegim. Insallah senden güzel haberler alacagiz canim.Eki Görüntüle 2039241 Eki Görüntüle 2039242 Eki Görüntüle 2039243 Eki Görüntüle 2039244
Bu ilk idrar canım Düne göre biraz daha koyulasmıs demi
inşallah canımm artık ıgeın etkısı fılan yokttur bugun 21.gunu ve boyle cıktı ama artık cok koyulasması gerekmıyor mu?Canim bugun daha koyu olmuş. Daha ignenin etkisiyse pes artik diyecegim. Insallah senden güzel haberler alacagiz canim.
Canim daha bat gunune var o yuzden cok koyu olmamis olabilir. Ah bi kan verebilseydin. Bayram cabuk gecsin sana.inşallah canımm artık ıgeın etkısı fılan yokttur bugun 21.gunu ve boyle cıktı ama artık cok koyulasması gerekmıyor mu?
inşallah canım benım ınsallah o kadar cok ıple cekıorum kı anlatamam ama bugun bıraz daha koyulasmıs demı canımCanim daha bat gunune var o yuzden cok koyu olmamis olabilir. Ah bi kan verebilseydin. Bayram cabuk gecsin sana.
Evet canim ben daha net gordum. Daha oncekiler biraz daha silik geldigi icin bir sey dememistim. Burda daha net. Allah gonlunden geceni versin caniminşallah canım benım ınsallah o kadar cok ıple cekıorum kı anlatamam ama bugun bıraz daha koyulasmıs demı canım
amin canım inşallah.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah tez zamandaEvet canim ben daha net gordum. Daha oncekiler biraz daha silik geldigi icin bir sey dememistim. Burda daha net. Allah gonlunden geceni versin canim
İnşallah gelmez cnm seninde güzel haberlerini duyarizKizlar bat bugün. Ama gelen giden de belirti de yok henüz. Yarın eşimin izni başlıyor. Kandırabilirsin test için hastaneye gidecegim
Anladım canım hayırlısı olsun bende bu sabah kırmızı kartı gördüm 2 gün erkenden karnım çok ağrıyor.Yarında olmazsam umutlanacağım canım.çünkü bazen 1 gün gecikiyor.yarında olmazsam ertesi gün evde test yaparım.duruma göre kanda baktırırım.artık test yapıp negatif sonuç almaktan bıktım.korkuyorum test yapmaya.
Kizlar bat bugün. Ama gelen giden de belirti de yok henüz. Yarın eşimin izni başlıyor. Kandırabilirsin test için hastaneye gidecegim
Evettt biraz daha koyulaşmışEki Görüntüle 2039232 Eki Görüntüle 2039233
Canım test bu biraz daha koyulaştı Düne göre umut var mı sence?