Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?

Kızlar 3 gün önce hcg 2,2idi
Bugün 38,8 çıkmış
Adetime 2 gün var
Artık umutlansam mı
Canımmmm,cok sevındım tebrik ederim seninle aynı durumdaydık hatırlarsan dua et bende hamiş olayım.daha kan veremedim merkeze uzak Olduğum için,benım idrar testınde hala sılık cıkıyor olsa koyu cızgı olmaz mıydı?

Canımmmm,cok sevındım tebrik ederim seninle aynı durumdaydık hatırlarsan dua et bende hamiş olayım.daha kan veremedim merkeze uzak Olduğum için,benım idrar testınde hala sılık cıkıyor olsa koyu cızgı olmaz mıydı?

Teşekkür ederim canım sağol
Darısı senin de başına inş
Ne yap et kan ver.ben o 2,2yi gördüğümde umudu kesmiştim
İçimde kalmasın diye yaptırdım 3 gün sonra.kesin sıfırlanmıştır şimdi dedim ki öyle değilmiş
Öyle çok umutlanma ama içimden sende hamilesin gibi geçiyor
İğnenin etkisi artık kalmamıştır kaç gün olmuş yanii.

Teşekkür ederim canım sağol
Darısı senin de başına inş
Ne yap et kan ver.ben o 2,2yi gördüğümde umudu kesmiştim
İçimde kalmasın diye yaptırdım 3 gün sonra.kesin sıfırlanmıştır şimdi dedim ki öyle değilmiş
Öyle çok umutlanma ama içimden sende hamilesin gibi geçiyor
İğnenin etkisi artık kalmamıştır kaç gün olmuş yanii.
İnşallah canım benim dua et lutfen benım için iğnenin 16. Günü bugun 12.gün değerim 2,40 dı,o günden bugüne hep silik cızgı sende de silik mıydı cızgı?

Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
Canim ignenin etkisi ne zaman gecer bilmem ama insallah hamilesindir canim:dua:

bence degerin yukselmisdir canim bariz cizgi var iste.gordum ben pembemsi

X