Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay 2 kez kahverengi akıntım oldu dün gece olanı adet oluyorum sandım hatta baya koyu kahveydi ama gerisi yok bi leke oldu geçti. Eğer gebelik yoksa bi rahatsızlık var sanırım hiç böyle olmazdı çünkü. Bide onu düşünüyorum

Evet canım aynen öyle, benim de sağda yok sol taraf öyle 1 haftadır hemen hemen. Daha Bata olduğu için beklemwdeyim ben:dua:
Benim ağrım yumurtlamadan beri değil bat günümden sonra oldu. Beklemek ne zor ya.Kan testi yaptırıcam pazartesi.Göğüslerimde de ne hassasiyet var ne bişey anlamadım ben noluyo bana:KK49:

Bütün gebelik belirtilerini yaşamaya başladım.. neden böyle yapıyorum bilmiyorum kapılıyorum hemen..
Sonrada hayal kırıklığı tavan tabii off:KK12:

Uyku tutmuyooor, Bata daha 8 gün var. Sol kasık çekmesi yumurtlamadan beri devam ediyor ama o kadar. İki de bı goguslerime bakıyorum sapik gibi :eek:ama bı değişiklik yok. Beklemek de ne zormuş:KK17:
10 11 gun sonra da benim heycan bitmiyor degil mi surekli belirti aramalar falan filanlar . Belim agriyor benim de sanki agir tasimisim kaldirmisim gibi. Bu ayda olmazsa artik birakicam kendi haline :bicak: Birakabilersem tabisi:KK48:

Kan testi yaptırdın mı?
Yaptırmadım ama hassas testten yapmıştım geçen hafta.Bi kaç gün öncede normal testlerden yaptım.Hepsi negatif olunca şimdi eşim kan vermeye gitmeyelim biraz daha bekleyelim olmazsan gideriz diyo ama pazartesi gitmeyi düşünüyorum kan vermeye

Kızlar ben evliliğimde 4.aya girdim.hiç korumadım.yaş 35.geç yaptım evliliği diye.zamana bıraktık.daha yolun başindayız ve bebek konusunda stres yapmıyorum henüz.ben bir şey sormak istiyorum.ilgilenen olursa çok sevinirim.bat 29 ağustos şiddetli bel ve sağ kasık ağrım var.1 saat kadar önce kahverengi leke geldi peçeteye.lekelenme yaşayan hamile bayanlar sizde nasıl oldu kıvam ve miktar olarak öğrenebilirmiyim?

Bütün gebelik belirtilerini yaşamaya başladım.. neden böyle yapıyorum bilmiyorum kapılıyorum hemen..
Sonrada hayal kırıklığı tavan tabii off:KK12:
Bende aynıyım.başka şeylerle kafamı meşgul edeyim dedim bu kasık sızlaması başladı aklım sürekli burda o yüzden :işsiz:

Yaptırmadım ama hassas testten yapmıştım geçen hafta.Bi kaç gün öncede normal testlerden yaptım.Hepsi negatif olunca şimdi eşim kan vermeye gitmeyelim biraz daha bekleyelim olmazsan gideriz diyo ama pazartesi gitmeyi düşünüyorum kan vermeye
Bende eğer gelmezse kırmızılar arife günü yaptırıcm kan testini

Cok merak ediyorum seni insallah Pozitif soncu gorursun Guzel
Haberler verirsin.

Kızlar ben evliliğimde 4.aya girdim.hiç korumadım.yaş 35.geç yaptım evliliği diye.zamana bıraktık.daha yolun başindayız ve bebek konusunda stres yapmıyorum henüz.ben bir şey sormak istiyorum.ilgilenen olursa çok sevinirim.bat 29 ağustos şiddetli bel ve sağ kasık ağrım var.1 saat kadar önce kahverengi leke geldi peçeteye.lekelenme yaşayan hamile bayanlar sizde nasıl oldu kıvam ve miktar olarak öğrenebilirmiyim?
aaa aynen yas benimde 35 ben de 4 aylik evliyim yerlesme kanamalari oyle oluyor diye biliyorum bizim hamilelerden hatta@nevsunneva da senin gibi beklemede :)

Aynı yaştayız hayırlısı olsun öncelikle. Valla bu yerleşme kanaması hakkında çok şey yazılı. Bu ay benimde 2 kez 3 gün arayla geldi bu akıntı hatta dün akşam adet oluyorum sandım. Ama okuduğum kadarıyla kişiden kişiye değişen birşey gelme zamanı sadece yoğun olmadığını ve lekelenme şeklinde olduğunu söyleyebilirim cnm

X