Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim maalesef 0.1 cikti sonuc. 6 gun var acaba ondan mi negatif. Cok erken mi yaptirdim acaba bilmiyorum ki uzuldum yaaa valla kizlar regl gununu gormeden test falan yaptirmayin... uzuluyorsunuz
Canım benim 3 gün kala 37 çıktı. Yani Öyle çok yüksek bir değer değil canım farkındaysan. Ayrıca geç döllenme de söz konusu olabiliyor umutlarımızı tüketmememiz lazım

Canim hemen panik yapma bi sakin ol. Allah'tan hayirlisini iste. Daha adet olmamişsin hemen ümitsizlige kapılma. Kan testi yaptir istersen. En kesin sonucu oyle ogrenebilirsin. Belki de test bozuktur ya da gec dollenme olmustur. Sonuc ne olursa olsun once sen sakin ol kendini yipratma canim.
Tamam canım sakinim sadece göğüs ağrısı sertliği çok kötü canım acıyor ilk kez böyle oldu adet olmaya yakın bu kadar aşırı olmazdi

Benim bat 21 eylül gelir mi ki
Oooyy yavrum sen cok yolun basindasin Ya adetin yeni bitti yada bitti Yada basladimi cok var daha calisicaksin tohumlari ekiceksin. Hasat zamnini o zaman say böyle gecmez ne gunler geldi geciyor sayma gecmez hem rahat ol ne diyorlar sitres engelliyor bak keyfine rahat ol Allah büyük olur insallah hepmizin :KK24:

Oooyy yavrum sen cok yolun basindasin Ya adetin yeni bitti yada bitti Yada basladimi cok var daha calisicaksin tohumlari ekiceksin. Hasat zamnini o zaman say böyle gecmez ne gunler geldi geciyor sayma gecmez hem rahat ol ne diyorlar sitres engelliyor bak keyfine rahat ol Allah büyük olur insallah hepmizin :KK24:
Burda arkadaşlardan duydum soğan kürü ve eşim için keciboynuzu kürü yapicam inşallah hatta bugün eşim için basladim :) hayırlısı bakalım

Uyku tutmuyooor, Bata daha 8 gün var. Sol kasık çekmesi yumurtlamadan beri devam ediyor ama o kadar. İki de bı goguslerime bakıyorum sapik gibi :eek:ama bı değişiklik yok. Beklemek de ne zormuş:KK17:
Kasık çekmesi nasıl bi his acaba ? Benim bat geçti idrar testi negatif. Ama gelen giden yok. 2 gündür sağ kasığımda ağrı gibi hafif bişey var anlamıyorum

Kasık çekmesi nasıl bi his acaba ? Benim bat geçti idrar testi negatif. Ama gelen giden yok. 2 gündür sağ kasığımda ağrı gibi hafif bişey var anlamıyorum
nasıl tarif etsem ki şimdi:) ağrı gibi değil ama daha önce olmayan bı rahatsızlık hissi. Özellikle uzandiginda daha çok oluyor.
Test de negatif demişsin ama bazen idrara geç geçiyor,geç döllenme olabiliyor. Umarım öyledir :)

nasıl tarif etsem ki şimdi:) ağrı gibi değil ama daha önce olmayan bı rahatsızlık hissi. Özellikle uzandiginda daha çok oluyor.
Test de negatif demişsin ama bazen idrara geç geçiyor,geç döllenme olabiliyor. Umarım öyledir :)
Canım inşallah öyledir yani hayırlısı tabi ama :) sol kasığımda bişey yok ama sağda sanki böyle bi rahatsızlık hissediyorum sanki tuvaletini çok tuttuğunda bi ağrı gibi bişey olur ya ona benziyo gibi ama tabi sağda yumurtada tam.5-6 saat boyunca sürekli ağrıyo arada geçiyo ama hareketini falan etkileyecek gibi bi ağrı değil.böyle bişey mi kasık çekilmesi acaba.Çok uzun yazdım kusura bakmayın:eek:

Canım inşallah öyledir yani hayırlısı tabi ama :) sol kasığımda bişey yok ama sağda sanki böyle bi rahatsızlık hissediyorum sanki tuvaletini çok tuttuğunda bi ağrı gibi bişey olur ya ona benziyo gibi ama tabi sağda yumurtada tam.5-6 saat boyunca sürekli ağrıyo arada geçiyo ama hareketini falan etkileyecek gibi bi ağrı değil.böyle bişey mi kasık çekilmesi acaba.Çok uzun yazdım kusura bakmayın:eek:
Evet canım aynen öyle, benim de sağda yok sol taraf öyle 1 haftadır hemen hemen. Daha Bata olduğu için beklemwdeyim ben:dua:

X