Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha bat a çok var hamilelik beklemiyorum bu ay nedense içimde öyle bi duygu yok.
Rüyamda bir kızim vardı ve onu emziriyorum, tarifsiz bir duygu gerçek gibiydi hala rüyanin etkisindeyim..
Allah isteyen herkese bizde içinde nasip eder inşallah.

Kizlar benim sabah yaptigim testler
Yine idrarmi tutuyorum tekrar denicem

Eklentiler

• 20170825_143725.jpg
    20170825_143725.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 20170825_143658.jpg
    20170825_143658.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kızlar. Hamile olanların hayırlı olsun hamilelikleri güzel geçsin. İsteyenlere de Rabbim kısa zman da versin inşallah. Benim sorum soğan kurunu kullananlar bilgisi olanlar soğan kurunu ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz. Kaç gün kullanıyorsunuz aç mi tok mu. Günde kaç bardak birde yapılışı nasıl? ?
Eğer mide sorunun varsa önerilmiyor canım gastrid ülser vs gibi. Rahatsız ediyorsa ya da vaktin yoksa yemekten sonra da içebilirsin ama normalde onu içip 45 dk sonra falan yemek yiyordum ben

Canım reglin bitsin iki gün sonra başla 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içiceksin kaynayan suya normal kahverengi yemeklik soğan var ya onun sadece kahverengi kabuğunu soy dörde bölüp at beş dk kaynap ılıklaşınca suyunu iç soğuk olmasın ama
Teşekkür ederim canım cevabın için peki 15 gün sonra iliski oluyor muydu hemen

Eğer mide sorunun varsa önerilmiyor canım gastrid ülser vs gibi. Rahatsız ediyorsa ya da vaktin yoksa yemekten sonra da içebilirsin ama normalde onu içip 45 dk sonra falan yemek yiyordum ben
Peki canım teşekkür ederim cevabın için bende deneyeceğim çoban çantası aslan penceşi Civan percemi içiyorum sjmdi 7. Günüm bugün oda 10 gün yapılmasi gerekiyormuş ikisini bir yapsam olur heralde

Kızlar kontrolden geldim yumurtalarim çok iyiymis 26-22-20-18-16 bir sürü oluşmuş çok şaşırdı kocaman olmuşlar dedi ve büyük olanların hepsi sagdaymis sağ kasigimdaki ağrı ondanmis çok normal baskı hissetmen dedi ilişki günü verdi kendisi çatlar dedi hadi inşallah tutunur benim yumurtalarda çifte bayram yasariz

X