Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah sana en kısa zamanda bebek nasip etsin hayırlısıyla canım benim nolur üzülme, yarınımızı bilmiyoruzkii hakkında hayırlısı olsun. ben yakın zamanda çookkk sevineceğine inanıyorum.
Sağol canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez vakitte. Artık aşılama deneme zamanı geldi sanırım aylar sonra bu kadar umutlanmak eskiye döndürdü beni yine. En kısa zamanda toparlanıp aşılama denemem lazım kaderde ne varsa onu yaşıyacağız

Aminnn cnm aminn

Ev
Evet işte canm allah razı olsun senden saraçoğlunun kürlerini yapacam eşim sipariş edecek internet üzernden

Yok canm ben regli bitti iki günsnra içmeye başladım 15 gün sabah akşam
Adetin kac gun suruyor ki ozaman sen yumurtlama donemini 6 gun sonrasina kadar ictin oylemi oluyor Ya bir de bu batmalar kurlerin kisti eritmesinden mi yoksa pskoljik biyerimden element mi uyduruyorum yine

Adetin kac gun suruyor ki ozaman sen yumurtlama donemini 6 gun sonrasina kadar ictin oylemi oluyor Ya bir de bu batmalar kurlerin kisti eritmesinden mi yoksa pskoljik biyerimden element mi uyduruyorum yine
Aynen cnm yumurtlama zamanına denk geliyor kürün bitişi. Regl bitince 2. Gün başlayıp 15 gün yapılıyor.

Bnm adet 4 gün srüyo 6. Gün içmye başladım bn yumurtlama iki gün geç oldu bnde yani yumurtlmadan snra iki. Üç gün daha içtim kist olaylarını hiç bilmiyorum tatlım bn doktora gtmemiştim hiç denemek istedim sadece ztn akıntı falan olmadı bnde demekki iltihap falan yok dye düşündüm sadece yumurtladığım zman baya hissettim bu arada eşinede keçiboynuzu kürü yapmıştım spermleri kanatlansın dye

Aynen cnm yumurtlama zamanına denk geliyor kürün bitişi. Regl bitince 2. Gün başlayıp 15 gün yapılıyor.
Tesekkur ederim :)) Ben kendimi hazirliyorim bu ay olmazsa birdaki ay icin yeni seyler deniyorum ona sığınıyorum bir anahtar kapiyi acmazsa digerini denerim gibi

Sabahlari kaciyodum birlikte olmaktan cunkum asabi oluyorum dediler kii spermeler sabahlariii kosmuyolar ucuyolar bende psip teslim oldum Bakalim ucmuslar mi yolda mi kalmislar

Amin inşaallah canm köy gbi bi yerdeym Internetten getrtcem o yüzden ınsallah .Bundan sonra iyice umutlanacam Bakalım. Sen de var mı bebiş?
Ahahah benim iki gün kaldı reglime bu ay özele gittim doktor takip etti yumurtamı bile gördüm ay opesim bile geldi. Test yapmaya korkuyorum ama az biraz kasık bel ağrısı var, göğüs uçlarımdaki ağrı çok fena yine de negatif görmek istemiyorum, bir yıl oldu bebiş yok.

Sabahlari kaciyodum birlikte olmaktan cunkum asabi oluyorum dediler kii spermeler sabahlariii kosmuyolar ucuyolar bende psip teslim oldum Bakalim ucmuslar mi yolda mi kalmislar
Ay sorma valla gözlerimi açmadım uykudan az da asabi oldum ama ana olmak işte emek vermek olmadan anladık.

Hadi insallah. Nezaman yapicaksin valla ben bile merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…