- 28 Aralık 2015
- 299
- 286
- 42
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.501
Cnm sen ne durumdasın hamile misin?Ya şimdi çok umutlandırdı istemem ama senin anlattigin yerleşme kanaması gibi duruyor :)
çıkabilir canım ama çıkmazsa da teste devam et adet geçene kadar
İnşallah yaaa inşallah.Beklemek ne kadar sıkıcı sayıp sayıp kirmizilari görmek.. hergun kirmiziya kadar zevkine test yapasim geliyor da oldugum yer de iki eczane var almaya cekiniyorum :)) herseyin vakti varmış bizimkisi nezaman acaba bu ay olabiler mi:))
yok canım hamile değilim yani umarım hamileyimdir:) ama bata var daha 3eylul. Çalışmaları yaptık bekliyoruz :) amin inşallah bize de nasip olurCnm sen ne durumdasın hamile misin?
Topiği geri geri gidip okuyorum maşallah ne kadar hamiş var bu topikte inşallah bize de nasip olur
ben de bugün test yapacaktım eczaneye gidemedim, daha çıkmaz da yapması bile zevkli :) yarın alacam 5-6 tane, inşallah hamileyizdirBeklemek ne kadar sıkıcı sayıp sayıp kirmizilari görmek.. hergun kirmiziya kadar zevkine test yapasim geliyor da oldugum yer de iki eczane var almaya cekiniyorum :)) herseyin vakti varmış bizimkisi nezaman acaba bu ay olabiler mi:))
Ben çok sevdim tadını şekersiz içtim valla Furkan adı aktardan 15 TL'ye aldım. İçinde regl düzenleyici yazıyordu.super canim yaa bende bu ay basladim hayit hic icmedim ama sanirim sende yumurtaya guzel etkisi olmus birde o otlarim.karisimi car sallama caymisydi nasil bir kutusu var ben ayri ayri aldim birer tutam atio demleyim iciyordum zehir gibiydi tadida iste bakalim.ben kac gunde adet olacam meraktayim sabahlari ac karninada sogan suyu ictim ama bende akinti falan olmadi
elbette kuzum her daim isteyen herkese dua ediyorum. ayrıcaaa mucizelere inanırımİnşallah cnm dualarınıza benide alın olur mu umudum bitmişti artık gelirse tam bir mucize olacak
Saol kuzum insallah vardır tabi hayirlisiylaYa şimdi çok umutlandırdı istemem ama senin anlattigin yerleşme kanaması gibi duruyor :)
çıkabilir canım ama çıkmazsa da teste devam et adet geçene kadar
Abbowww 5,6 tane hemdeben de bugün test yapacaktım eczaneye gidemedim, daha çıkmaz da yapması bile zevkli :) yarın alacam 5-6 tane, inşallah hamileyizdir
Benimde yarin 8gun var olacak ama yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum belirsizlik cok zorrAbbowww 5,6 tane hemdeAl tr de oldaydim eczane mi yok heryer eczane ben alamam okadar tredeyken almistim 4 tane ,2 kaldi . Batlarimiz yakin sekerim En az kac gun kala yapmak lazim 10 gun kala cikar mi ya
Kesinlikle o engel cnm süt o emziren annelerin süt korur dediği işte. 26 falan sınır.Kızlar hayırlı akşamlar bata 4 gün var bugün kan testi yaptrdm negatif çıktı .6 aydr hamile kalmak istyrm olmadı.Size şunu sormak istyrm bgn kü kan değerinde protaktin sınırda çktı tam 30 yani acaba bu engel olablr mi dahiliye doktoruydı önemli değil dedi ama ben yine de düşündüm bilenler var mı aranızda
10 gün kala çıkmaz canım bence, 7 gün kala çıkanı duymuştum ben de 7 ya da 6 gün kala yaparım gibi geliyorAbbowww 5,6 tane hemdeAl tr de oldaydim eczane mi yok heryer eczane ben alamam okadar tredeyken almistim 4 tane ,2 kaldi . Batlarimiz yakin sekerim En az kac gun kala yapmak lazim 10 gun kala cikar mi ya
Yapmayın yaaKesinlikle o engel cnm süt o emziren annelerin süt korur dediği işte. 26 falan sınır.
Malasef cnm bence testere dişli aslan pençesi iç hormon dengeler. Ama kuru incirden uzak dur o yükseltir.Yapmayın yaa
Bende dışarıdayım şuan aldım testi sabah yapıcam duramıycam ayy aylar sonra ilk defa test yapıcam nolur dua edin çok heyecanlıyım10 gün kala çıkmaz canım bence, 7 gün kala çıkanı duymuştum ben de 7 ya da 6 gün kala yaparım gibi geliyor
Canım inşallah çift çizgiyi görürsün çok beklemişsin bu ay yüzün güler inşallahBende dışarıdayım şuan aldım testi sabah yapıcam duramıycam ayy aylar sonra ilk defa test yapıcam nolur dua edin çok heyecanlıyım
Ay onun etkisi olur bak ama Saraçoğlu bile prolaktin yüksekse gebelik olmaz diyor. Allah büyük sen düşür onu.Bu ay çok incir yedim ben de
inşallah yarın çift çizgili test resmini paylasirsinBende dışarıdayım şuan aldım testi sabah yapıcam duramıycam ayy aylar sonra ilk defa test yapıcam nolur dua edin çok heyecanlıyım