Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr:KK61:
Adet oluyırum sanırım şimdi geldik dışarıdan lavaboya girdim kahve kahve başlamış az az yine benim zaten adetim böyle başlıyor direk kırmızıları görmem
Çok üzgünüm testi yapmaya bile kalmadı
Sabah bile olmadı
Isyan etmek istemiyorum ama çok üzülüyorum hakkınızı helal edin olur mu azda olsa umutlandırdım sizide
Herşey nasip diyecek söz kalmıyor

Adet oluyırum sanırım şimdi geldik dışarıdan lavaboya girdim kahve kahve başlamış az az yine benim zaten adetim böyle başlıyor direk kırmızıları görmem
Sabah bile olmadı
Isyan etmek istemiyorum ama çok üzülüyorum hakkınızı helal edin olur mu azda olsa umutlandırdım sizide
Üzülme Bunu her ay tecrube edenlerimiz cok Hep bu sefer baska belirtiler var diye umitleniriz sonra gelir kirmizilar yinee sonra gelir ovilasyon zamani yine yeserir ümitlenmeler yine heyecanlar yalniz degilsin vazgecme dik dur her ay yeni umutlar allah büyük denemeye devam

Canm teşekkür ederim haklıymşssn Saraçoğlu kesnlkle engel diyor ilaç tedavisine başlayrm ben
Tatlım yanlış anlama beni ama mümkünse bitkisel kürü dene, Saraçoğlu'nun videolara bak çünkü çok gerekmedikce ilaç alma. Bu ay düşürür gelecek aya belli olmaz ama bitkisel kürler çok etkili oluyor. Şifa senden Allah'ım de ic.

Üzülme Bunu her ay tecrube edenlerimiz cok Hep bu sefer baska belirtiler var diye umitleniriz sonra gelir kirmizilar yinee sonra gelir ovilasyon zamani yine yeserir ümitlenmeler yine heyecanlar yalniz degilsin vazgecme dik dur her ay yeni umutlar allah büyük denemeye devam
Üzülmemek elde deil be cnm 4 sene kocaman 4 sene Rabbim devasız dert vermesin ama buda çok yoruyor yıkıyor insanı umutlanmak bile haram. Ne diyelim dediğin doğru Allah razı olsun

Sorma ya psikolojik her belirti oluyor sanki.Önceden olmayan herşey oluyor çok zor beklemek.Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Üzülmemek elde deil be cnm 4 sene kocaman 4 sene Rabbim devasız dert vermesin ama buda çok yoruyor yıkıyor insanı umutlanmak bile haram. Ne diyelim dediğin doğru Allah razı olsun
allah sana en kısa zamanda bebek nasip etsin hayırlısıyla canım benim nolur üzülme, yarınımızı bilmiyoruzkii hakkında hayırlısı olsun. ben yakın zamanda çookkk sevineceğine inanıyorum.

Sabah bile olmadı
Canım sen yine de önümüzdeki ay ovulasyon testleriyle ya da yumurta takibiyle devam et,kendini yıpratma ve stres olmamaya bak. Bizim arkadaş aşılamaya 7 sene sonunda hamile kaldı,iğneyle hamileliği sürdü. Sonra ikinci çocukları daha ilki 1 yaşındayken oldu. Yani stres çok etkiliyor. Stres olmamak zor ama sen kendini rahatlatmaya calis canım. İnşallah hemen hamile kalırsın, Allah isteyen herkese bebek nasip eylesin:dua:

Canım sen yine de önümüzdeki ay ovulasyon testleriyle ya da yumurta takibiyle devam et,kendini yıpratma ve stres olmamaya bak. Bizim arkadaş aşılamaya 7 sene sonunda hamile kaldı,iğneyle hamileliği sürdü. Sonra ikinci çocukları daha ilki 1 yaşındayken oldu. Yani stres çok etkiliyor. Stres olmamak zor ama sen kendini rahatlatmaya calis canım. İnşallah hemen hamile kalırsın, Allah isteyen herkese bebek nasip eylesin:dua:
hamile kalamıyorum olmuyor olur mu olucak mi ddaha sevisirken Adama geciriyoruz temesla enerjiyi Spermlerin de kendi pskolojimizi de bozuyoruz Makara bir yana valla oyle ya, bir kitapta okumustum kadin adama beni seviyormu acaba diyor hep sorguluyor icinden adama geciriyor enerjiyi bilmeden adam acaba seviyormuyum diye muallakta kaliyor Gidiyor gidiyoruz beynimiz de dsunceleri ozgur biraktigimizda yada neye inanirsak ona zaman bicmemeliymisiz acaba dememeliymisiz Olmus olucak kabul edicekmisiz Beyin neye inanirsa orkestraya onu caldiyormuş falan fistik..:) :KK43:

hamile kalamıyorum olmuyor olur mu olucak mi ddaha sevisirken Adama geciriyoruz temesla enerjiyi Spermlerin de kendi pskolojimizi de bozuyoruz Makara bir yana valla oyle ya, bir kitapta okumustum kadin adama beni seviyormu acaba diyor hep sorguluyor icinden adama geciriyor enerjiyi bilmeden adam acaba seviyormuyum diye muallakta kaliyor Gidiyor gidiyoruz beynimiz de dsunceleri ozgur biraktigimizda yada neye inanirsak onu zaman bicmemeliymisiz acaba dememeliymisiz Olmus olucak kabul edicekmisiz Beyin neye inanirsa orkestraya onu caldiyormuş falan fistik..:) :KK43:
kesinlikle doğru,bir bakıyorsun herşey tamam bı sorun yok ama olmuyor.yine olmayacak mı düşüncesinden kaynaklanabiliyor. Çok zor bir süreç.

X