Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah hamileler cogaldikca çoğalıyor kizlar allah kucaginiza almayi da nasip etsin tebrikler:))) yumurtlamamin uzerinden 4 gun gecti kaldi 12 gun bata beklenen tarih 5,6 Eylül yaptigim kurlerin etkisiyle surekli regli sancilarim var cok zor gecti Bir pko lu olsam da günüm sasmaz kurlerden tuhaf bir ay geciriyorum gece sıkişmalarim acikmalarim terleyerek uyanmalarim bel kasik agrilarim Umarim kist diye bisiy kalmamistir temizlenmistir

Öncelikle herkezin bebişi hayırlı olsun.
Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin.
Benim öyküm baya bi uzun ama kısa geçicm
4 yıldır uğraşıyoruz bebiş için ne hsg kaldı çekilmedik ne çatlatma iğnesi hiçbişey kalmadı son bir senedir işe falan başladım gitmedim hiç dr. Adet günlerim 35 güne falan çıktı dengem bozuldu umursamadım çünkü defalarca kez hüsrana uğradığım için maalesef çok yorgun düştüm. Yine umudum pek yok ama bu ay farklı bazı durumlar yaşadım.
Bir 10 gün kadar önce eşimle ilişkiye girdiğimizde pembe renkte o an olan bir kanamam oldu 2 gün sonra tekrar aynı şeyi yaşadık ve bitti. Geçtiğimiz 3 gündürde kahve rengi ama koyu deil pembe gibi de akıntım oldu günlük pede birkaç kez geldi ara ara ve bitti. Sağ kasığımda böyle ağrı değil batma deil tuhaf birşey bi hassasiyet var. Bunun haricinde bir şey yok. Adet günümü hatırlamıyorum bile düşünün ama ay sonuna doğru bu aralar olmuştum. Böyle işte kısacası bekliyorum şuan sizce biraz da olsa umut varmı???

bazen yumurtlama zamanında kahverengi lekelenmeler olabiliyor. İnşallah bu sefer ki lekelenmen yumurtlamadan kaynaklıdır ve bebeğin sana tutunur. Umudunu kaybetme ama adet günümü hatırlamıyorum demişsin yumurta takibi yaptırdın mı hiç,ya da soğan kürü. Çok faydasını gören olmuş

Ayyy çok güzel yaa bir sürü beybimiz kendini gostererej annelerini mutlu ediyorrrr :)))
canım son ilk pembemsi akıntı ilişkiden kaynaklı sonrasında zaten hemen gecmiştir. ama 10 gün sonra tekrar pembemsı akıntı gelmesi yerleşme kanamasını hatırlatıyor bana canım inşallah bebeğin gelmiştir. peki son on günde ilişki oldumu hiç yada lekelenmeye yakın zamanda?

Çok denedim cnm soğan kürüde yaptım incir kürüde bi aşılama birde tüp bebek kaldı denemediğimiz. Buralara bile ara ara girip çıkıyorum düşün o denli kesmiştim umudumu. Yumurta takibi de daha önce çok yaptım ama 1 senedir onuda bırakmıştım. Ay sonu günüm ama hangi gündü hatırlamıyorum

ilk kanamadan sonraki kahverengi lekelenmen yerleşme kanaması gibi duruyor,test yaptın mi. Umarım hamilesindr

İnşallah canım Allah razı olsun yok tekrar ilişki olmadı korktuk açıkçası yara falan vardır diye girmedik ilişkiye. Bu günlerde adet olmam lazım ama günü hatırlamıyorum. O kahve pembemsi akıntı da sadece 2 kez 2 gün günlük pede lekelenme şeklinde oldu azda olsa umutlanmak istiyorum ama korkuyorum

Evresi gün birde ondan önceki gün oldu lekelenmeler dün bugün birşey yok sadece akıntı

Kızlar benim 22sinde bir lekelenmem oldu 3-4damla kadar ama kırmızı kandı pembe ya da kahverengi degil acaba yerleşmeyse yarin sabah idrarda çıkar mi

Yok cnm yapamadım günü hatırlamadığım ve birde korktuğum için
Dün bugün sadece akıntı var 3 gün önce oldu lekelenmem 2 gün
Ya şimdi çok umutlandırdı istemem ama senin anlattigin yerleşme kanaması gibi duruyor :)
Kızlar benim 22sinde bir lekelenmem oldu 3-4damla kadar ama kırmızı kandı pembe ya da kahverengi degil acaba yerleşmeyse yarin sabah idrarda çıkar mi
çıkabilir canım ama çıkmazsa da teste devam et adet geçene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…