Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya şimdi çok umutlandırdı istemem ama senin anlattigin yerleşme kanaması gibi duruyor :)
çıkabilir canım ama çıkmazsa da teste devam et adet geçene kadar
Cnm sen ne durumdasın hamile misin?
Topiği geri geri gidip okuyorum maşallah ne kadar hamiş var bu topikte inşallah bize de nasip olur

Beklemek ne kadar sıkıcı sayıp sayıp kirmizilari görmek.. hergun kirmiziya kadar zevkine test yapasim geliyor da oldugum yer de iki eczane var almaya cekiniyorum :)) herseyin vakti varmış bizimkisi nezaman acaba bu ay olabiler mi:)) :rolleyes:

Beklemek ne kadar sıkıcı sayıp sayıp kirmizilari görmek.. hergun kirmiziya kadar zevkine test yapasim geliyor da oldugum yer de iki eczane var almaya cekiniyorum :)) herseyin vakti varmış bizimkisi nezaman acaba bu ay olabiler mi:)) :rolleyes:
İnşallah yaaa inşallah.
Şu yazdıklarını 4 senedir yaşıyorum sadece son bir senedir uğraşmıyorum.
Umut etmek doğamızda var ne diyelim Rabbim oll desin bize de artık

ben de bugün test yapacaktım eczaneye gidemedim, daha çıkmaz da yapması bile zevkli :) yarın alacam 5-6 tane, inşallah hamileyizdir

super canim yaa bende bu ay basladim hayit hic icmedim ama sanirim sende yumurtaya guzel etkisi olmus birde o otlarim.karisimi car sallama caymisydi nasil bir kutusu var ben ayri ayri aldim birer tutam atio demleyim iciyordum zehir gibiydi tadida iste bakalim.ben kac gunde adet olacam meraktayim sabahlari ac karninada sogan suyu ictim ama bende akinti falan olmadi
Ben çok sevdim tadını şekersiz içtim valla Furkan adı aktardan 15 TL'ye aldım. İçinde regl düzenleyici yazıyordu.

ben de bugün test yapacaktım eczaneye gidemedim, daha çıkmaz da yapması bile zevkli :) yarın alacam 5-6 tane, inşallah hamileyizdir
Abbowww 5,6 tane hemde :skandal::KK31: Al tr de oldaydim eczane mi yok heryer eczane ben alamam okadar tredeyken almistim 4 tane ,2 kaldi . Batlarimiz yakin sekerim En az kac gun kala yapmak lazim 10 gun kala cikar mi ya:cool:

Kızlar hayırlı akşamlar bata 4 gün var bugün kan testi yaptrdm negatif çıktı .6 aydr hamile kalmak istyrm olmadı.Size şunu sormak istyrm bgn kü kan değerinde protaktin sınırda çktı tam 30 yani acaba bu engel olablr mi dahiliye doktoruydı önemli değil dedi ama ben yine de düşündüm bilenler var mı aranızda

Abbowww 5,6 tane hemde :skandal::KK31: Al tr de oldaydim eczane mi yok heryer eczane ben alamam okadar tredeyken almistim 4 tane ,2 kaldi . Batlarimiz yakin sekerim En az kac gun kala yapmak lazim 10 gun kala cikar mi ya:cool:
Benimde yarin 8gun var olacak ama yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum belirsizlik cok zorr

Kızlar hayırlı akşamlar bata 4 gün var bugün kan testi yaptrdm negatif çıktı .6 aydr hamile kalmak istyrm olmadı.Size şunu sormak istyrm bgn kü kan değerinde protaktin sınırda çktı tam 30 yani acaba bu engel olablr mi dahiliye doktoruydı önemli değil dedi ama ben yine de düşündüm bilenler var mı aranızda
Kesinlikle o engel cnm süt o emziren annelerin süt korur dediği işte. 26 falan sınır.

10 gün kala çıkmaz canım bence, 7 gün kala çıkanı duymuştum ben de 7 ya da 6 gün kala yaparım gibi geliyor :KK48:

X