- 19 Şubat 2010
- 970
- 104
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
İnşallah yerleşme kanamasıdırBat'a 3 gün olmasına rağmen kahverengi leke geldi desem karın bel ağrısı falanda var Hayırlısı bklm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yerleşme kanamasıdırBat'a 3 gün olmasına rağmen kahverengi leke geldi desem karın bel ağrısı falanda var Hayırlısı bklm
İnşallah cnm ama hastalık belirtilerinin hepsini taşıyorum sanki hamilelikte benzer belirtiler gerçi ama bilmiyorum su yaşıma kadar hep düzenli gelen regl iki aydır yani çocuk düşünmeye kadar verdigimden beri erken geleceği tuttu gecen ay da 2 gün erken gelmişti o yüzden regl olabilir diyorumİnşallah yerleşme kanamasıdır
Dün bat gunumdu yaptım canım idrarda negatif silik bile ikinci çizgi yoktu bir kaç gün sonra tekrarlicam yine cikmazsa kan testine artikHiç test yaptın mı
Amin inşallah sen test yaptınmi canım 13 bat lar öğrenmiş bile ne güzel yaHasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=10 Ağustos
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix(bat)=20 Ağustos
Fu2307(bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu(bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina(bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877(bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876(bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos
Efe2014(bat)=31 Ağustos
07ebruli (bat)=18 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
Ben yaptim çıkmadı cnm ama adette olmadımAmin inşallah sen test yaptınmi canım 13 bat lar öğrenmiş bile ne güzel ya
Aynen canım benimde dün çıkmadı bekliyorum bir kaç güne tekrarlicam bende adet olmadım ama ağrım var bir hafta 10 gundur adet ol cam galiba anlayamadimBen yaptim çıkmadı cnm ama adette olmadım
Aynen bnmde öyle galiba bnde adet olucam bnmde ağrılarım varAynen canım benimde dün çıkmadı bekliyorum bir kaç güne tekrarlicam bende adet olmadım ama ağrım var bir hafta 10 gundur adet ol cam galiba anlayamadim
Canım etkilemiş olabilir evet, ovulasyon testi de kullanmışsın inşallah hayırla sonuçlanır kuzum :) Kürünün kaçıncı günü?Kızlar sanırım bugün yumurtladım normalde 14. Gün bkliyodum ama bgün 16. Gün ve ovu testinde çift çizgi aynı şekilde mzellikle sağ kasıkta batma bu ay soğan kürü yapıyrum ondan yumurtam geç oldu galiba
O bel agrısı bende de var canım üstelik dün dr baktı yumurtalar çatlamış gitmiş dedi, ama hem adet olcam gibi belim agrıyor ve arada kasıgım batıyor, ben klomen ve iğne kullandım yan etkisidir diyorlar bilemedimKuzlar bnmde 3 gndür belim ağrıyo bi de özellikle sağ kasıkta ağrı vr daha reglime 12 gün var bu kadar erkn belirti olmaz ama psikolojikte değil
İnşallah gebelik testini de en kısa zamanda görelim canım, iki kırmızı çizgi görmeye bayılıyorum
İnşallah hep beraber alırız canım bnm bgün kürde 12. Gnüm iki aydır yumurtlama dönemi ne kasık ağrısı ne bel ağrısı yaşamıydum şimdi kasığım ağrıyo dye seviniyorum bnce olcak bu iş bu ay hissediyorumCanım etkilemiş olabilir evet, ovulasyon testi de kullanmışsın inşallah hayırla sonuçlanır kuzum :) Kürünün kaçıncı günü?
Ayy cnm inşallah ya gcen ay 14 ünde grmştm bu ay grmeyince sinirlerim bzuldu sırf btsin dye yaptım bgün son bi tne kaldı elimdeİnşallah gebelik testini de en kısa zamanda görelim canım, iki kırmızı çizgi görmeye bayılıyorum
Cnm hemen çalışmalara başlaAyy cnm inşallah ya gcen ay 14 ünde grmştm bu ay grmeyince sinirlerim bzuldu sırf btsin dye yaptım bgün son bi tne kaldı elimde