Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar,

Türk kahvesi içme diyorlar bebek planın varsa doğru mudur sizce?

O konuda bilgim yok ama kafeinin zararlı olduğu gerçeği var. Biz 4/5 aydır çocuk planlıyoruz ama hergün muhakkak 1 fincan içiyorum ben. Bağımlıyım çünkü :KK43: Nescafe tüketmiyorum ama Türk kahvesi içiyorum. Etkiler mi ki acaba? Bilen yanıtlarsa sevinirim valla

O konuda bilgim yok ama kafeinin zararlı olduğu gerçeği var. Biz 4/5 aydır çocuk planlıyoruz ama hergün muhakkak 1 fincan içiyorum ben. Bağımlıyım çünkü :KK43: Nescafe tüketmiyorum ama Türk kahvesi içiyorum. Etkiler mi ki acaba? Bilen yanıtlarsa sevinirim valla
Cnm normalde etkiler yani bilimsel kantlanmisligi var ama bu bir bardak için geçerli değil abartı durumlar için kafein etkisi olduğundan eslerimize de içirmek gerekiyormus ya ilişki öncesi onlarda da iyiye isaretmis :)

Arkadaslar hamileyimm :))) Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekletmesin insallah. Soktayim hala :)
OLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Ya bu topik çok uğurlu geldi yaaaa :) süperrrrr çok sevindim canım. Bat ne zamandı? ve değerin kaç çıktı tatlım? Hayırla sonuçlansın inşallahhhhh

kızlar günaydin
öncelikle bütün hamişlere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ben bayadır bu topigi takip ediyorum hep yazmak istedim ama cekindim cunku ben asılama yaptirdim sizin gibi normal yollarla hamile kalamiyorum pkolu oldugum icin
bugun 15. gunum idrar testi yaptim negatif cikti yarin kan vericem bat 28 agustos
lutfen dua edin bana baya sansli bi topik oldugu icin bende yazmak istedim belki bende katilirim hamisler grubuna
tekrar hayirli olsun cok sevindim hepinizin adina
Hoşgeldın canımm,bende pcoluyum bu ay iğne tedavisi gordum beynimde 9.gün 5,73 10.gün 1,20 12.gün 2.40 ve bugun 14. Gun idrar testi de fotoda gibi cıktı bende cok umıtlenmek istemiyorum ama Rabbim inşallah nasip eder bizlere

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 58
X