Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm var gbi ya bnce kan ver hmn artık iğnenin etkisi kalmamıştır herhalde
Yeni
Canım bende iğnenin 10 gunu kan degerım 1,20 ıdı 12.gün once 2,40 oldu ve bugun 14. Gunıkı gun sonra test Yaptım idrar testi cok az silik cızgı cıktı ıhtımal var mı acaba degerlerın negatif oldugunu biliyorum ama Umut işte,sence nasıl?

Canm bn her zamn çıkmayan candan umut kesilmez derim o yüzden kan vermeden takip yap istersen snde bkalım koyulaşma olucak mı

Inşallah canım,çatlatma iğnesi kalsaydı once kanda olmaz mıydı?12. Gunu negatifti 2,40 dı

Bi anlasam ben de
Ben de senin gibi düşünüyorum ama
Sonuçlar da orta da
İdrar testi silik çıkıyor ama negatifte değil
Kan sonuçları ortada
Amannn
Yarın baktıralım testi tekrarlayıp

Bi anlasam ben de
Ben de senin gibi düşünüyorum ama
Sonuçlar da orta da
İdrar testi silik çıkıyor ama negatifte değil
Kan sonuçları ortada
Amannn
Yarın baktıralım testi tekrarlayıp
Iki gün sonra test koyulasırsa inşallah ki oyle olur canım bizimde bebişlerimiz bize tutulmuştur inşallah

Iki gün sonra test koyulasırsa inşallah ki oyle olur canım bizimde bebişlerimiz bize tutulmuştur inşallah

Hadi inş diyelim yarını bekleyelim
Çok fazla umut bağlamayalım ama
Kan değerimden sonra kendimi YÖK olduğuna inandırdım
Adetimi bekliyordum
Bu test kafamı karıştırdı ama çok da umut bağlamadım
Sen de öyle yap canım

Bende öyle yapıyorum canım bunu nasıl olsa cıkmıycak dıye bu testi bugun Yaptım,hala daha umudum yok

kızlar günaydin
öncelikle bütün hamişlere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ben bayadır bu topigi takip ediyorum hep yazmak istedim ama cekindim cunku ben asılama yaptirdim sizin gibi normal yollarla hamile kalamiyorum pkolu oldugum icin
bugun 15. gunum idrar testi yaptim negatif cikti yarin kan vericem bat 28 agustos
lutfen dua edin bana baya sansli bi topik oldugu icin bende yazmak istedim belki bende katilirim hamisler grubuna
tekrar hayirli olsun cok sevindim hepinizin adina

Canım soğan suyunu denedin mi hiç ? Pko için de öneriliyor sanırım bir araştır derim ayrıca burada da herkes normal yolla değil canım merak etme istediğin zaman yaz :) Bat 28 Ağustos ise bence 26 Ağustosta ver canım 1 gün 1 gün gerçekten, ben erken öğrendim şuan beklemek de gerçekten problem değer öncesinde öğrenilirse çok yüksek çıkmıyor

canim tesekkur ederim cevap verdigin icin
sogan kurunu denemedim hic eger tutmadiysa asilamam deneyecegim aklimda o
yarin verebilirim cunku bir haftaligina kuzenime gitcem ona yakin yerde hastane yok doktorum 15 gun sonra gel demisti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…