- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.301
Bizde öyle canm hiç bı sorunumuz yok fakat kalamiyoruz. Vardır bundada bı hayır diyorum artik. Belli ki bı vakti bı saati varsaolun kızlar ama dua edin ben neden hamile kalamıyorum yaaa bi sorunda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde öyle canm hiç bı sorunumuz yok fakat kalamiyoruz. Vardır bundada bı hayır diyorum artik. Belli ki bı vakti bı saati varsaolun kızlar ama dua edin ben neden hamile kalamıyorum yaaa bi sorunda yok
Sabah ilk idrarla yap cnm.6 gun oncesine sonuc veren erken gebelik testini simdi mi yapsam daha iyi sonuc alirim yoksa sabaha mi yapayim kizlar
Sabah ilk idrarla yap cnm.
Nasip öbür aya canm umudunu yitrme :-(Kızlar kanamam var kahvemsi başladı galiba adet oluyorum
Kızlar kanamam var kahvemsi başladı galiba adet oluyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun. Baban iyidir umarım? Kan verebildin mi bu arada peki?
Var canim tebrik ederim.. kan testinden de guzel sonuclar alirsin insallah.Kızlar bir bakın 5 gun var adetime Yanılıyormuyum hayali çizgi varmı
Hayırlı olsunnnnn sağlıcakla kucağına al inşallah.Kızlarrr sonuç 58.83 hamileyimmm
canımm aynı durumdayız benımde 12. Günü 2.40 dı bugun silik cızgı cıktı,benimde kafam karısıkKızlar çatlatma iğnesinin 14. günü
Adetime 2 gün var
Pazartesi kanda hcg 2,2 çıkmıştı
Az önce yaptığım idrar testim
Canm var gbi ya bnce kan ver hmn artık iğnenin etkisi kalmamıştır herhaldeKızlar çatlatma iğnesinin 14. günü
Adetime 2 gün var
Pazartesi kanda hcg 2,2 çıkmıştı
Az önce yaptığım idrar testim
Bence kesinlikle umut var .kanda 2.40cıktıgında adet döngünün kaçıncı günündeydin?Eki Görüntüle 2037107 Kızlar,4 gun once kan degerım 1,20 ıdı ıkı gun once 2,40 oldu ve bugun ıkı gun sonra test Yaptım idrar testi cok az silik cızgı cıktı ıhtımal var mı acaba degerlerın negatif oldugunu biliyorum ama Umut işte
Canm var gbi ya bnce kan ver hmn artık iğnenin etkisi kalmamıştır herhalde
Bence kesinlikle umut var .kanda 2.40cıktıgında adet döngünün kaçıncı günündeydin?
Aynen canm bncede yarın da yap bakalımDünde yapmıştım daha silik bir çizgi çıkmıştı sonradan daha da silikleşti
Şimdi daha koyu çıktı
Ayyy neler oluyor bir anlasam
Çok sıkıldım bu belirsizlikten
Yarın da test yaparım ona göre kana giderim artık
Dün aşılama için bir hastane ile görüştüm
Adet ol gel dediler
Canımm aynı durumdayız
canımm aynı durumdayız benımde 12. Günü 2.40 dı bugun silik cızgı cıktı,benimde kafam karısık