- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.281
eveeet çizgi görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeet çizgi görünüyor
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsınİnşallah dua edin 2 ay önce kürtaj oldum bu sefer sağsağlim hayırlısıyla olur inşsllah
İnşallah teste doğru diyordurBnde gördüm
Valla hevesleniyorım bir tarsftaneveeet çizgi görünüyor
Var gibi gözüküyor canm bı kan vermelisinn benceKızlar bir bakın 5 gun var adetime Yanılıyormuyum hayali çizgi varmı
Bata 5 gün kala ben de böyle çizgi görsem heveslenirim en doğal hakkın,kan testinde de çıktı mı bitmez ki. Bu seferde keseyi göreyim, kalp atışını duyayım,tarama testleri derken 9 ay geciverir ve bebisin kollarindaa :) şu anın tadını çıkarınValla hevesleniyorım bir tarsftan
Valla canım ne zaman geldiğine bağlı adetine çok yakın değilse yerleşme kanaması da olabilirben kızlar birşey sormak istiyorum bu çamaşırda kahverengi lekeler ne demek ya bilen varmı?lütfen cevap
İnşallah vardır kızlar 2 ay önce kürtaj oldum 2 ay korundum 3. Adet olcaktı inşallah adet olmam.BVar gibi gözüküyor canm bı kan vermelisinn bence
Off benimde günüm yaklassada bı yapsam artık çok merak ediyorm 1 hafta var daha
Allah sanada nasip etsin inşallshBata 5 gün kala ben de böyle çizgi görsem heveslenirim en doğal hakkın,kan testinde de çıktı mı bitmez ki. Bu seferde keseyi göreyim, kalp atışını duyayım,tarama testleri derken 9 ay geciverir ve bebisin kollarindaa :) şu anın tadını çıkarın
İnşallah vardır kızlar 2 ay önce kürtaj oldum 2 ay korundum 3. Adet olcaktı inşallah adet olmam.
Bende tam 1 sene oldu kurtaj olmak zorunda kaldım bebeğim büyümedigi için 2 ay.korundum bende üstünden kaç ay geçti hala yok bu ay çatlatma iğnesi vurundum bakalım ne olacak hakkimiZda hayırlısı
Benim 10 gün var daha 1 hafta kala erken gebelik testlerine başlarım sanırımVar gibi gözüküyor canm bı kan vermelisinn bence
Off benimde günüm yaklassada bı yapsam artık çok merak ediyorm 1 hafta var daha
Bende çok sabırsızlanıyorum ama bı yandanda tek cizgiyi görmekten korkuyorum acikcasi. Ben biraz beklemeyi düşünüyorum 2 gün kala falan yapiyim diyorumBenim 10 gün var daha 1 hafta kala erken gebelik testlerine başlarım sanırım
adetim geçen ayın 27, sinde oldum .3 gün öncede leke 2 damala geldi ama anlamadım bu ne şimdi.Valla canım ne zaman geldiğine bağlı adetine çok yakın değilse yerleşme kanaması da olabilir
adetim geçen ayın 27, sinde oldum .3 gün öncede leke 2 damala geldi ama anlamadım bu ne şimdi.
Ya ben sınav zamanları da boyleydim iki de bir sonuçlar açıklandı mı diye bakardım,şimdi de dayanabilsem süper olur da kendimi biliyorum :)Bende çok sabırsızlanıyorum ama bı yandanda tek cizgiyi görmekten korkuyorum acikcasi. Ben biraz beklemeyi düşünüyorum 2 gün kala falan yapiyim diyorum
Canım adetin erken de gelmiş olabilir ,dediğim gibi yerleşme kanaması da olabilir yarına kadar bekle bence yoğunluğuna göre hareket edersinadetim geçen ayın 27, sinde oldum .3 gün öncede leke 2 damala geldi ama anlamadım bu ne şimdi.
Ya ben sınav zamanları da boyleydim iki de bir sonuçlar açıklandı mı diye bakardım,şimdi de dayanabilsem süper olur da kendimi biliyorum :)
Valla canım ya çok zor bir süreç gercekten. Allah nasip ederde olursa büyüyünce dicem senin için neler çektim bı bilsennn diyee
o konuda hemen umutsuzluğa kapılmayın bence bazen erken çıksa da bazen de adet günü geçmeden cikmayabiliyorsaolun kızlar test yaptım bu sabah ama bişey çıkmadı malesef((
Beklemekten başka çare yok canm 2 güne kadar olmazsan tekrardan denersnsaolun kızlar test yaptım bu sabah ama bişey çıkmadı malesef((