Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hevesleniyorım bir tarsftan
Bata 5 gün kala ben de böyle çizgi görsem heveslenirim en doğal hakkın,kan testinde de çıktı mı bitmez ki. Bu seferde keseyi göreyim, kalp atışını duyayım,tarama testleri derken :KK17:9 ay geciverir ve bebisin kollarindaa :) şu anın tadını çıkarın:21:

Var gibi gözüküyor canm bı kan vermelisinn bence :-)
Off benimde günüm yaklassada bı yapsam artık çok merak ediyorm 1 hafta var daha :110:
İnşallah vardır kızlar 2 ay önce kürtaj oldum 2 ay korundum 3. Adet olcaktı inşallah adet olmam.B
Bata 5 gün kala ben de böyle çizgi görsem heveslenirim en doğal hakkın,kan testinde de çıktı mı bitmez ki. Bu seferde keseyi göreyim, kalp atışını duyayım,tarama testleri derken :KK17:9 ay geciverir ve bebisin kollarindaa :) şu anın tadını çıkarın:21:
Allah sanada nasip etsin inşallsh

İnşallah vardır kızlar 2 ay önce kürtaj oldum 2 ay korundum 3. Adet olcaktı inşallah adet olmam.

Bende tam 1 sene oldu kurtaj olmak zorunda kaldım bebeğim büyümedigi için 2 ay.korundum bende üstünden kaç ay geçti hala yok bu ay çatlatma iğnesi vurundum bakalım ne olacak hakkimiZda hayırlısı

Bende çok sabırsızlanıyorum ama bı yandanda tek cizgiyi görmekten korkuyorum acikcasi. Ben biraz beklemeyi düşünüyorum 2 gün kala falan yapiyim diyorum
Ya ben sınav zamanları da boyleydim iki de bir sonuçlar açıklandı mı diye bakardım,şimdi de dayanabilsem süper olur da kendimi biliyorum :)
adetim geçen ayın 27, sinde oldum .3 gün öncede leke 2 damala geldi ama anlamadım bu ne şimdi.
Canım adetin erken de gelmiş olabilir ,dediğim gibi yerleşme kanaması da olabilir yarına kadar bekle bence yoğunluğuna göre hareket edersin

X