- 16 Ağustos 2017
- 466
- 283
- 32
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.261
Tamam kadar kizlar dediğiniz gibi yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar benim kuzenim bat 29 agustos adetine 4 gün kala erken gebelik testi yapmış ikinci çizgi pembe çıkmış ama kan tahlili verdi bugün negatif 3.25 demişler sizce neden öyle çıktı erken gebelik teslim kaset bozuktur dediler tıp merkezinde kan tahlili yapanlar daha adete 4 gün var bu ay ovülasyon takip testinde iki çizgi çıktıktan sonra preseed kullanarak denediler ben hediye almıştım testi ve preseedi o yüzden çok ümitlendik böyle oluşta hamile olma ihtimali var mı yoksa kan testi kesin midirBenim bat 12 agustos
Bence beklesin günü geçince tekrar versin farklı bir yerde versin tahliliSlm kızlar benim kuzenim bat 29 agustos adetine 4 gün kala erken gebelik testi yapmış ikinci çizgi pembe çıkmış ama kan tahlili verdi bugün negatif 3.25 demişler sizce neden öyle çıktı erken gebelik teslim kaset bozuktur dediler tıp merkezinde kan tahlili yapanlar daha adete 4 gün var bu ay ovülasyon takip testinde iki çizgi çıktıktan sonra preseed kullanarak denediler ben hediye almıştım testi ve preseedi o yüzden çok ümitlendik böyle oluşta hamile olma ihtimali var mı yoksa kan testi kesin midir
Sağol canm bnde senden umutluyum seninki de gelcek inşallah eylülde
insallah canimSağol canm bnde senden umutluyum seninki de gelcek inşallah eylülde
Yaa canım benim Allah razı olsun :) Rabbim inşaAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi hepimize amihh :)
insallah canim insallahhh :)Yaa canım benim Allah razı olsun :) Rabbim inşaAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi hepimize amihh :)
3.25 yabana atılacak bir değer değil kan testini yenilesin bir kaç gün sonra bence.Slm kızlar benim kuzenim bat 29 agustos adetine 4 gün kala erken gebelik testi yapmış ikinci çizgi pembe çıkmış ama kan tahlili verdi bugün negatif 3.25 demişler sizce neden öyle çıktı erken gebelik teslim kaset bozuktur dediler tıp merkezinde kan tahlili yapanlar daha adete 4 gün var bu ay ovülasyon takip testinde iki çizgi çıktıktan sonra preseed kullanarak denediler ben hediye almıştım testi ve preseedi o yüzden çok ümitlendik böyle oluşta hamile olma ihtimali var mı yoksa kan testi kesin midir
Hayırlı olsunn. Sağlıkla kucağına almanı dikiyorum.Eki Görüntüle 2036823
Kızlar test yaptımmmmm çok heyecanlıyım ağlıyorum gülüyorum bu hissi anlatamam damlatır damlatmaz kopkoyu çizgi bende anne oluyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun. Baban iyidir umarım? Kan verebildin mi bu arada peki?daha kan vermeye gidemedim. babam bugün bir operasyon geçirecek. ona refakat edeceğim. fırsat bulabilirsem kan vermek istiyorum. kanda çıkmadan tam olarak sevinemeyeceğim herhalde. inanamıyorum hala. bat bugün ama olmadım daha :=)
Var canım :) hayırlı olsunKızlar bir bakın 5 gun var adetime Yanılıyormuyum hayali çizgi varmı
İnşallah dua edin 2 ay önce kürtaj oldum bu sefer sağsağlim hayırlısıyla olur inşsllahVar canım :) hayırlı olsun
Bnde gördümİnşallah dua edin 2 ay önce kürtaj oldum bu sefer sağsağlim hayırlısıyla olur inşsllah