- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 38
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.161
canim ya sagol bende merak ediyordum bendede sogan kuru ictigimde akinti olmuyor ...senin kist erimis ona ragmen bile akinti olmadiysa bende kis yoktu doktor bu ay ilacsiz bakicam sana dedi 14.gunu gittim 12mm mis ama erken buyuyup tupkere yerleşmiş yumurtada olabilir dedi ama nerde bende o şans ignelersiz ilacsiz tutacagini sanmiyorum hayirlisi olsun hadi sonucuu al sevinelim ben eminim hamilesinCanim ben her ne kadar henuz hamileligimi kesinlestirmesem de yaziyorum:
Ben kürü 15 gün uyguladım. Sabah aksam 1er bardak ictim. 5. 6. Gun sag kasigimda oyle bir agri ve batma oldu ki anlatamam. Ama sonra gecti hemen. Sagda kistim vardu 5 cmlik. Akintim sadece yumurtlama oldugunu dusundugum gun oldu o da azicik. Onun disinda inan tik yoktu. Herkes demis ki akinti yapti vs bende olmadi resmen. Bata 6 gun kala cok hafif lekelenmem olmus ama pembemsi degil kahvemsiydi ilk testi o gun yaptim hafif silik cikti cok cok hayaliydi. Sonra tekrarladim iste
Canm bnde hemüz kesinleştrmedim ama bnde bya bir blirti vardı hatrlarsan yumurtlama gününden beri sağ kasıkta ağrı değilde çekilme vatdı bi de üst bacak iç tarafları özellikle gce ytarken çekiliyordu göğüslerimde çok hafif damarlasma vardı bn her gün kontrol ediyodum o yüzden fark ettim ara ara bel ağrısı sanki ağır bir iş yapmış gbi ama en belirgini bu zamana kadar hiç grmediğim beyaz akıntılulu_bitte C Chivas Regal ikinizde bu ay sogan kuruyle hamile kaldiniz masallah ben gunde 1 bardak ictim 10 gun birde ebru destanin kurunu yaptim 10 gun 2 gunde sut buhari var bekliyorum ama umutsuzum belirtileriniz nelerdi kizlar akintimi var
Bugün kesin okuyorum o zaman cnm :) inşallah hepimiz vakti zamanı geldiğinde oluruz zatenCanim benim bak sen imtihanini en guzel sekilde atlatmissin hayirlisiyla geride birakmissin ve annelik icin cabaliyorsun Rabbim inan her seyi en hayirli haliyle takdir edendir dedigin gibi bizde yavrularimiza gosterecegimiz ozene kendimizi hazirliyoruz hep.. Rabbim en hayirli sekilde en hayirli zamanda kucagimiza almayi nasip etsin cumlemizin insaAllah. Meryem Suresinin ilk sayfasini oku canim Zekeriya peygamberin nasil Rabbimize sessizce yalvarmasini ve ardindan cocuk sahibi olusunu anlatiyor beni hep cok duygulandirir ezberleidm namazlarimda okuyorum
Yaaa soğanın gücü adınaYalniz kumsalla batlarimz yakindi ve ikimizde sogan suyu ictik ikimizde de silik cikti insaAllah ikimizinde vardir bebisi bu kadar tevafuk olmaz C Chivas Regal
evet canim hatirliyorum kasik agrini bendede sagda agri oluyor arada ama gogsumde falan birsey yok beklemem lazim umutsuzum bu ay zaten akintin sulumuCanm bnde hemüz kesinleştrmedim ama bnde bya bir blirti vardı hatrlarsan yumurtlama gününden beri sağ kasıkta ağrı değilde çekilme vatdı bi de üst bacak iç tarafları özellikle gce ytarken çekiliyordu göğüslerimde çok hafif damarlasma vardı bn her gün kontrol ediyodum o yüzden fark ettim ara ara bel ağrısı sanki ağır bir iş yapmış gbi ama en belirgini bu zamana kadar hiç grmediğim beyaz akıntı
Yok canm koyu beyaz şeffaf değil yani böyle iplik iplik gliyo sankievet canim hatirliyorum kasik agrini bendede sagda agri oluyor arada ama gogsumde falan birsey yok beklemem lazim umutsuzum bu ay zaten akintin sulumu
Canm regli olduğuna emin misin pkiKizlar adet oldum ben25 ağustostu bat erken geldi ovulasyon restleri yanıldı mi şimdi ne oldu anlamadım ya moralim sıfır bun deengem bozuldu
kani bugun vericen mi canim hadi heyecanlandik :)) suansa disaridan bebek aglama sesi geliyor yeni dogmus sanirim kimden geliyorsa ciyak ciyak agliyor :))))))))Yok canm koyu beyaz şeffaf değil yani böyle iplik iplik gliyo sanki
Yaa bnm hödük kalkmadı ki dahakani bugun vericen mi canim hadi heyecanlandik :)) suansa disaridan bebek aglama sesi geliyor yeni dogmus sanirim kimden geliyorsa ciyak ciyak agliyor :))))))))
Benimde her adet dönemimde olurdu çocuk düşünmeye başladım başlayalı göremiyorum ya çok sinir bozucu gerçi bu ay çok akintim da olmadı klomen kullandım onun etkisi olabilir mi diyorum reglimin 13.gunundeyim akintim yok ancak sağ kasıkta ağrı var 2 gundur esimle ilişki sırasında da çok baskı yaptı agridi ama doktor ilişki önerdiği için yaptım bakalım cumaya kontrol varYok canm koyu beyaz şeffaf değil yani böyle iplik iplik gliyo sanki
Bildiğim adet kanaması ya öyle yerleşme kanaması gibi kahverengi falan degilCanm regli olduğuna emin misin pki
Canm bnm de bu ay 3. Denememdi ilk iki ay hiç hissetmedim yumurtlama falan bu ay hissettim ama yumurtlama akıntısı çok olmadı bnde de bu beyaz akıntı regliye bi hafta kala falan başladı hala varBenimde her adet dönemimde olurdu çocuk düşünmeye başladım başlayalı göremiyorum ya çok sinir bozucu gerçi bu ay çok akintim da olmadı klomen kullandım onun etkisi olabilir mi diyorum reglimin 13.gunundeyim akintim yok ancak sağ kasıkta ağrı var 2 gundur esimle ilişki sırasında da çok baskı yaptı agridi ama doktor ilişki önerdiği için yaptım bakalım cumaya kontrol var
Dualarımız seninle canım üzülme Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel haberlerini alırızKizlar gunaydin ben yine test yaptim sabah, koyulasmama olmamis yine hafif bir sekilde belirdi çok uzgunum bir gunde cok daha koyu çıkması gerekmez miydi..
Kan verecegim ama moralim bozuldu insallah oglene alirim haberi dua eder misiniz benim icin..
Ayy hadi inşallah benimde reglime 12 gün falan var kasık ağrısı biraz umutlandirdi ama cuma günü belli olur herhalde dimi doktor kontrolum varCanm bnm de bu ay 3. Denememdi ilk iki ay hiç hissetmedim yumurtlama falan bu ay hissettim ama yumurtlama akıntısı çok olmadı bnde de bu beyaz akıntı regliye bi hafta kala falan başladı hala var
Bu cuma mı çok erken bebiş belli olmz bnce ama yumurta çatlamış mı falan o belli olurAyy hadi inşallah benimde reglime 12 gün falan var kasık ağrısı biraz umutlandirdi ama cuma günü belli olur herhalde dimi doktor kontrolum var