Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim ya sagol bende merak ediyordum bendede sogan kuru ictigimde akinti olmuyor ...senin kist erimis ona ragmen bile akinti olmadiysa bende kis yoktu doktor bu ay ilacsiz bakicam sana dedi 14.gunu gittim 12mm mis ama erken buyuyup tupkere yerleşmiş yumurtada olabilir dedi ama nerde bende o şans ignelersiz ilacsiz tutacagini sanmiyorum hayirlisi olsun hadi sonucuu al sevinelim ben eminim hamilesin

Canm bnde hemüz kesinleştrmedim ama bnde bya bir blirti vardı hatrlarsan yumurtlama gününden beri sağ kasıkta ağrı değilde çekilme vatdı bi de üst bacak iç tarafları özellikle gce ytarken çekiliyordu göğüslerimde çok hafif damarlasma vardı bn her gün kontrol ediyodum o yüzden fark ettim ara ara bel ağrısı sanki ağır bir iş yapmış gbi ama en belirgini bu zamana kadar hiç grmediğim beyaz akıntı

Bugün kesin okuyorum o zaman cnm :) inşallah hepimiz vakti zamanı geldiğinde oluruz zaten

Kizlar adet oldum ben 25 ağustostu bat erken geldi ovulasyon restleri yanıldı mi şimdi ne oldu anlamadım ya moralim sıfır bun deengem bozuldu

evet canim hatirliyorum kasik agrini bendede sagda agri oluyor arada ama gogsumde falan birsey yok beklemem lazim umutsuzum bu ay zaten akintin sulumu

kani bugun vericen mi canim hadi heyecanlandik :)) suansa disaridan bebek aglama sesi geliyor yeni dogmus sanirim kimden geliyorsa ciyak ciyak agliyor :))))))))
Yaa bnm hödük kalkmadı ki daha tek başımada nasıl gtcem hiç anlamam hastane işlerinden brazdan uyandrcam öğlen olmadan veririm lulu_bitte nerde kan verdn

Yok canm koyu beyaz şeffaf değil yani böyle iplik iplik gliyo sanki
Benimde her adet dönemimde olurdu çocuk düşünmeye başladım başlayalı göremiyorum ya çok sinir bozucu gerçi bu ay çok akintim da olmadı klomen kullandım onun etkisi olabilir mi diyorum reglimin 13.gunundeyim akintim yok ancak sağ kasıkta ağrı var 2 gundur esimle ilişki sırasında da çok baskı yaptı agridi ama doktor ilişki önerdiği için yaptım bakalım cumaya kontrol var

Kızlar bişey sorcam sizlere ben klomen+progestan+estrofem+ovitrelle iğne vuruldum göbekten 3 gün önce mide bulantısı ishal oldum ve hala devam etmekte benim gibi olan var mı? Bat 8 gün kaldı hamile miyim anlam veremedim

Canm bnm de bu ay 3. Denememdi ilk iki ay hiç hissetmedim yumurtlama falan bu ay hissettim ama yumurtlama akıntısı çok olmadı bnde de bu beyaz akıntı regliye bi hafta kala falan başladı hala var

Dualarımız seninle canım üzülme Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel haberlerini alırız

Canm bnm de bu ay 3. Denememdi ilk iki ay hiç hissetmedim yumurtlama falan bu ay hissettim ama yumurtlama akıntısı çok olmadı bnde de bu beyaz akıntı regliye bi hafta kala falan başladı hala var
Ayy hadi inşallah benimde reglime 12 gün falan var kasık ağrısı biraz umutlandirdi ama cuma günü belli olur herhalde dimi doktor kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…