Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kan verdim suan bekliyorum bana dua eder misiniz sabah test yaptim koyulasma olmadi dunki gibi cikti bata 3 var.. Umudumu yitirdim biraz lutfen bana dua edin
Çıkıcak tabiki gzelim kötü düşünme bnce idrarda günü birlik anlaşılmaz inşallah değerlerinde yükselicek gzelce

kizlar gunaydinnn banada yardimci olurmusunuz ¿ benim acil adet olmam lazim ama olmadim halaa adet sokturugu kullndim hayit tohumu civan percemi aslan pencesi melisa karisimi olan caydan aldim onuda ictim .halen olmadim

C Chivas Regal canimm hep senin haberini merak ettim simdi okudum cok mutlu oldum maaallah yaa ictigim sogan sulari bosuna gitmemis bak bende ictim gunde 1 bardak 10 bende beklemedeyim gozun aydin gülüm yaa

canim hamile degilim yumurtalarim gelismedi 10milimde kaldi ama nerdeyse boyle 100 tane minnak minnak yumurta varmis adet olmayinca bunlar atulmayip kist oluyirmus yoruldum kistlerle ugrasmaktan :/
Anladim canim benimde gecen ay bayagi gecikmisti ona ragmen doktor 10 gun daha bekle dedi dusun demekki hemen olmayabiliyor 5 cmlik bir kistim vardi. Bu ay İbrahim Saracoglu'nun sogan kurunu uyguladim. Youtubea yaz zaten anlatiyor. 5. 6. Gun sag tarafimda batmalar ve agri oldu kistin oldugu bolgede. Ben kist gitti diye dusunuyorum sogan kurunu bir arastir istersen canim

benim adetler gep duzensiz normal edetin gelmesini beklesem 4 veya 5 ay beklemem lazim ondan ilac kullandim kist agrisi cekmiyeyim diye .. sogan kurunu biliyirum denedim ama midem kabul etmiyir kusarak cikartiyirum midem yaniyor ..

benim adetler gep duzensiz normal edetin gelmesini beklesem 4 veya 5 ay beklemem lazim ondan ilac kullandim kist agrisi cekmiyeyim diye .. sogan kurunu biliyirum denedim ama midem kabul etmiyir kusarak cikartiyirum midem yaniyor ..
Mide problemi olanlara onerilmiyor canim zaten anladim. Kistlerden oturu gecikiyorsundur doktorum bana oyle demisti kistler reglle atiliyormus (turu bizimki gibi olanlar) o sebeple gecikme oluyormus. Her ay hamileyim sandim inan heyecanla testler yaptim negatif hep.. Bu ay uyguladim kuru geçen test yaptim silik cikti suan kan sonucumu bekliyorum nolur dua et bana

ay ederim insaAllah hamilesiiiindir :)☆☆☆ oglen mi cikcak sonucun haber et bizi

Günaydın arkadaşlar benm bat bugün ama ben 20 sinde adet oldum yani 3 gün öncebebis yok maalesef... çok ugrasmistik ve bnde cok heveslenmistim ama nasip değilmiş...bir de çok takıntılı biriyim 3 gündür çok morelim bozuk kafaya takıyorum ister istemez...
Hamile olanlar yardımcı olabilir mi bnde hamile kalmak istiyorum neler yapmalıyım

Canim ben her ne kadar henuz hamileligimi kesinlestirmesem de yaziyorum:
Ben kürü 15 gün uyguladım. Sabah aksam 1er bardak ictim. 5. 6. Gun sag kasigimda oyle bir agri ve batma oldu ki anlatamam. Ama sonra gecti hemen. Sagda kistim vardu 5 cmlik. Akintim sadece yumurtlama oldugunu dusundugum gun oldu o da azicik. Onun disinda inan tik yoktu. Herkes demis ki akinti yapti vs bende olmadi resmen. Bata 6 gun kala cok hafif lekelenmem olmus ama pembemsi degil kahvemsiydi ilk testi o gun yaptim hafif silik cikti cok cok hayaliydi. Sonra tekrarladim iste

Kizlar kan verdim suan bekliyorum bana dua eder misiniz sabah test yaptim koyulasma olmadi dunki gibi cikti bata 3 var.. Umudumu yitirdim biraz lutfen bana dua edin
İçimden yaptığım duayı sende duy cnm inanın hic eksik etmiyorum çünkü ben ailesiz büyüdüm yetiştirme yurdunda ve şuan anne olmak istiyorum sizin gibi de anne olmak için çırpınan yurekler beni mutlu ediyor çünkü biliyorum ki böyle anneler oldukça o yurdun kapısında bir evlat bulunmayacak ailesiz kalmayacak. Aslinda Rabbim artik hemen nasip etmeyerek kiymet bilmemizi sagliyor gercekten hersey icin cok sukredin. Allah'ım biliyoruz ki sen ol deyince herşey olur ve yın biliyoruz ki umut yitirmek bize göre değil inandığımız sürece umut etmekten vazgecmeyecegiz senden diliyoruz ki bugün veya daha sonra mesleklerine kavuşmak için can atan biz anne adaylarına hakkımızda hayırlısı ne zamansa ve ne sekildeyse öyle nasip eyle önce mutluluk sonra hüzün nasip etme. Mutlulukla başlayan baslangiclarimiz mutlulukla bitsin. Hakkımız da hayirsizsa hayırlı ya çevir bizim umutlarimizin yesermesine fırsat ver. Burada güzel haberler bekleyen arkadaşlarımızın sevinçlerini ortak olmayı nasip eyle. (Amin)

Canim benim bak sen imtihanini en guzel sekilde atlatmissin hayirlisiyla geride birakmissin ve annelik icin cabaliyorsun Rabbim inan her seyi en hayirli haliyle takdir edendir dedigin gibi bizde yavrularimiza gosterecegimiz ozene kendimizi hazirliyoruz hep.. Rabbim en hayirli sekilde en hayirli zamanda kucagimiza almayi nasip etsin cumlemizin insaAllah. Meryem Suresinin ilk sayfasini oku canim Zekeriya peygamberin nasil Rabbimize sessizce yalvarmasini ve ardindan cocuk sahibi olusunu anlatiyor beni hep cok duygulandirir ezberleidm namazlarimda okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…