- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.101
Canım seninki maşallah çok erken çıkmış idrarda bnm yumurta ayın 11 inde çatladı pzar günü yaptım hayalet çizgi ble yoktu
Kızlar merhaba benim adet düzenim bozuldu Ramazan ayında adet olacağım yerde olmadım normalde 18 nde olacaktım 28 nde oldum temmuz ayında 28 nde olacakken 24 nde oldum bu ayda 24 nu bekliyorum ve hamile kalmayı çok istiyorum herkes gibi bu ay göğüs ağrısı şişkinlik bacaklarında ağrı karın ağrısı bel ağrısı ve bulantı gelip gidiyor ben 9 kala tahlil yaptırdım ama negatif karnımın sol alt tarafında bazende sağ tarafta ve etrafında batmalar oluyor bu arada son adetimi olmadan önce kist teşhisi konuldu ve ilaç kullandım tam o sırada 24 nde adet oldum onunla birlikte kist Yok olmuş doktor baktı kist Yok olmuş dedi bu ay o kadar his var ki içimde bir şey hissediyorum
Ohhh masallahyaptırdım canım 34,7 çıktı
Canm her ne kadar daha kan testi yaptrmasamda herkeste farklı belirti oluyor eğer hissedyosan vardır birşeyler ben en başaından beri hissedyodum belirtilere gelirsek ovulasyonla yumurta takibi yaptım o günden beri sağ kasıkta srekli bi gerilme vardı be evet özellikle gece yatarken üst bacaklarımın iç kusmı çekiliyor ve bembeyaz bi akıntı varKızlar merhaba benim adet düzenim bozuldu Ramazan ayında adet olacağım yerde olmadım normalde 18 nde olacaktım 28 nde oldum temmuz ayında 28 nde olacakken 24 nde oldum bu ayda 24 nu bekliyorum ve hamile kalmayı çok istiyorum herkes gibi bu ay göğüs ağrısı şişkinlik bacaklarında ağrı karın ağrısı bel ağrısı ve bulantı gelip gidiyor ben 9 kala tahlil yaptırdım ama negatif karnımın sol alt tarafında bazende sağ tarafta ve etrafında batmalar oluyor bu arada son adetimi olmadan önce kist teşhisi konuldu ve ilaç kullandım tam o sırada 24 nde adet oldum onunla birlikte kist Yok olmuş doktor baktı kist Yok olmuş dedi bu ay o kadar his var ki içimde bir şey hissediyorum
canım çok erken tahlil yaptırmıssın cıkmayabilir henüz.yani hamile olabilirsin. bu arada belirtilere hiççç takılma kuzum çok yanıltabiliyor. klomen falan kullanmıs mıydın?Kızlar merhaba benim adet düzenim bozuldu Ramazan ayında adet olacağım yerde olmadım normalde 18 nde olacaktım 28 nde oldum temmuz ayında 28 nde olacakken 24 nde oldum bu ayda 24 nu bekliyorum ve hamile kalmayı çok istiyorum herkes gibi bu ay göğüs ağrısı şişkinlik bacaklarında ağrı karın ağrısı bel ağrısı ve bulantı gelip gidiyor ben 9 kala tahlil yaptırdım ama negatif karnımın sol alt tarafında bazende sağ tarafta ve etrafında batmalar oluyor bu arada son adetimi olmadan önce kist teşhisi konuldu ve ilaç kullandım tam o sırada 24 nde adet oldum onunla birlikte kist Yok olmuş doktor baktı kist Yok olmuş dedi bu ay o kadar his var ki içimde bir şey hissediyorum
canım akıntın şeffaf mı yoksa bildiğin kkoyu beyaz mıCanm her ne kadar daha kan testi yaptrmasamda herkeste farklı belirti oluyor eğer hissedyosan vardır birşeyler ben en başaından beri hissedyodum belirtilere gelirsek ovulasyonla yumurta takibi yaptım o günden beri sağ kasıkta srekli bi gerilme vardı be evet özellikle gece yatarken üst bacaklarımın iç kusmı çekiliyor ve bembeyaz bi akıntı var
Hayırlı olsuuuuunKizlar cizgim koyulasmis sanirim inanamadim bakinca :) Bata son 4
Canm bildiğin koyu beyaz çok garip bi akıntı ilk defa oldu ztn topiktede dedim srekli çok garip dyecanım akıntın şeffaf mı yoksa bildiğin kkoyu beyaz mı
Baya erken çıkmış ne mutlu benim de 9 gün var beklesem mi ki erken demi henüzcanım bende de göğüslerde ve kasıklarda ağrı var
erken yapmışsın testi benimki 8 gün kala çıktı ama her kadında değişebilir
testi tekrar edebilirsin
Heyecanlanmak da ne, kutlamalısııııınnnnArkadaslar bat yarin heyecanlanmali miyim??? Fortest erken gebelik testi?
Hayır hiç klomen kullanmadım canım yaaacanım çok erken tahlil yaptırmıssın cıkmayabilir henüz.yani hamile olabilirsin. bu arada belirtilere hiççç takılma kuzum çok yanıltabiliyor. klomen falan kullanmıs mıydın?
Yuppiiiiiii. Herkes hamile süper yaaa. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Darısı başımıza artık.Eki Görüntüle 2036743 Kızlarrrr geliyor gönlümün efendisiiii daha iki dk oldu yapalı
Canım benim tebrik ederim gerçekten baya belli hemen kan testi yaptır yarın :)Eki Görüntüle 2036743 Kızlarrrr geliyor gönlümün efendisiiii daha iki dk oldu yapalı
inşallah vardır kuzucugum hakkında, hakkımızda hayırlsıı olsun aminnnnHayır hiç klomen kullanmadım canım yaaa
Aynen canım bende de var beyaz akıntı bazen sulu bazende kremsi gibiCanm her ne kadar daha kan testi yaptrmasamda herkeste farklı belirti oluyor eğer hissedyosan vardır birşeyler ben en başaından beri hissedyodum belirtilere gelirsek ovulasyonla yumurta takibi yaptım o günden beri sağ kasıkta srekli bi gerilme vardı be evet özellikle gece yatarken üst bacaklarımın iç kusmı çekiliyor ve bembeyaz bi akıntı var
Saol canm inşallah yarın yaptırırım dye düşünüyrumCanım benim tebrik ederim gerçekten baya belli hemen kan testi yaptır yarın :)
İnşallah canım dua edelim bir an önce yasayalim bu duyguyuinşallah vardır kuzucugum hakkında, hakkımızda hayırlsıı olsun aminnnn
Yarın kesin kanıtı bekliyoruz canımSaol canm inşallah yarın yaptırırım dye düşünüyrum