- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.081
Amin canimselam kızlar
güzel haberler varmıdye bakmaya geldim
benim bat gelmeden gebe olduğumu öğrendim listeye yazabilirsin canım
hepiniz için duacıyım herkes bebişine kavuşsun inşallahh
bu gün reglinin kaçıncı günüydü ki?Ay canm inşallah dgrudur bat bgün çıkmaz dye düşünüydum bi dk gcmeden çıktı
Amin canim
Sende saglikla kucagina alirsin insallah bebegini
pardon ya bat günümdü demişsin zatenAy canm inşallah dgrudur bat bgün çıkmaz dye düşünüydum bi dk gcmeden çıktı
Canim erken gebelik testiyle mi ogrendin. Bat 28 agustos yaziyor da merak ettimamin canım inşallah
hepimize nasip olsun
Canim erken gebelik testiyle mi ogrendin. Bat 28 agustos yaziyor da merak ettim
Peki erken mi yumurtlama oldu. 8 gun onceden ogrenmissin ne guzel. Yarindan itibaren test yapmaya başlayasım geldiyok tatlım normal testti
evet bat 28 ags ayın 20 sinde silik çizgi göründü
Peki erken mi yumurtlama oldu. 8 gun onceden ogrenmissin ne guzel. Yarindan itibaren test yapmaya başlayasım geldi
Kızlarr söyledim ilk önce hasta oldum dedim snra attım testi üstüne korktu bi anda sonra bu silik dedi yinede var mı ki dedi garibim şok oldu yaaa ama temkinli yaklaşıyor ynede yarın kan testi berebilirim blki inşallah kanda da sonuç alırım darısı hepinizin başına yılmak yoklk
Canim kiminde hcg daha cabuk belli oluyormus. Herkesin bunyesi farkli ondan erken ogrenmissin sen.canım ben ovu testi kullanıyordum ayın 13 ünde tam koyu iki çizgi 14 ünde geri silikleşti
hadi 14 te tuttu diyelim 6 gün sonra nasıl idrara geçti hala anlam veremiyorum
20 sinde gördüm gebelik testinde çünkü
ya ovu testini beceremedim bilemiyorum
Amin canım inşallahTaze baba ne yapsin sasirmistir tabi
Kan testinden de guzel sonuc alirsin merak etme.
Canim kiminde hcg daha cabuk belli oluyormus. Herkesin bunyesi farkli ondan erken ogrenmissin sen.
Kızlarr bn yarın nerde kan vercem ya özel tıp merkezinde falan mı vereyim yoksa devlette falan veriliyo mu
Masallah melegine...demekki ondan
yalnız ben ilk gebeliğimde adetten sonraki 14. gün öğrenmiştim hatta söktürücü içip adet olmamıştım gebeymişim
şimdide ne kadar aceleci oldu bu meleğim :))
Masallah melegine...
Kan testi yaptirdin mi canim
Canım seninki maşallah çok erken çıkmış idrarda bnm yumurta ayın 11 inde çatladı pzar günü yaptım hayalet çizgi ble yoktuyaptırdım canım 34,7 çıktı