- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.121
Aynen canm çok garip bi akıntıydı hatta korktum bi ara bn bu ay soğan kürü yaptım 15 gün eşime de keçiboynuzu kürü yaptım onları da etkisi kesinlikle olmuştur dye düşünüyrum inşallah seninde bebişin seninledirAynen canım bende de var beyaz akıntı bazen sulu bazende kremsi gibi
İnşallah canm yaptırınca yazarım hmnYarın kesin kanıtı bekliyoruz canım
İnşallah gönlü güzel kardeşim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahAynen canm çok garip bi akıntıydı hatta korktum bi ara bn bu ay soğan kürü yaptım 15 gün eşime de keçiboynuzu kürü yaptım onları da etkisi kesinlikle olmuştur dye düşünüyrum inşallah seninde bebişin seninledir
Amin canm inşallah isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmazİnşallah gönlü güzel kardeşim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Kumsallll cok cok sevindim kuzum hadi Hayirlisi insallah :)))Aynen canm çok garip bi akıntıydı hatta korktum bi ara bn bu ay soğan kürü yaptım 15 gün eşime de keçiboynuzu kürü yaptım onları da etkisi kesinlikle olmuştur dye düşünüyrum inşallah seninde bebişin seninledir
Güzelim tebrikler bat ne zamandı seninEki Görüntüle 2036823
Kızlar test yaptımmmmm çok heyecanlıyım ağlıyorum gülüyorum bu hissi anlatamam damlatır damlatmaz kopkoyu çizgi bende anne oluyorum
Tey tey teeyyyEki Görüntüle 2036743 Kızlarrrr geliyor gönlümün efendisiiii daha iki dk oldu yapalı
Heyecanlanmak da ne, kutlamalısııııınnnn
Teşekkür ederim 16 agustos canımGüzelim tebrikler bat ne zamandı senin
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinYasa herkes hamis oluyor ne güzel valla kendi haberimi almış kadar mutluyum inşallah kanda kesinlestirip birazcık daha rahatlarsiniz canlar :)kesinlestirip güzel haberlerinizi de bildirin biran önce
Saol cnmm inş knda da çıkar darısı hepinizin başınaC Chivas Regal tebrik ederim cok sevindim canim :))
Kizlar masallah baya hamile var Allah sayimizi arttirsin :)
Sapl canm senden de bkliyruz gzel haberiKumsallll cok cok sevindim kuzum hadi Hayirlisi insallah :)))
Teşekkür ederim 16 agustos canım
İnşallah canım yaTey tey teeyyy
Canım çoook sevindim tebrik ederim umarım yine böyle peşpeşe dogum haberlerimizide veririz