Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:dondurma::dondurma:Kızlarr söyledim ilk önce hasta oldum dedim snra attım testi üstüne korktu bi anda :KK48:sonra bu silik dedi yinede var mı ki dedi :KK45:garibim şok oldu yaaa ama temkinli yaklaşıyor ynede yarın kan testi berebilirim blki inşallah kanda da sonuç alırım :dua:darısı hepinizin başına yılmak yoklk

Peki erken mi yumurtlama oldu. 8 gun onceden ogrenmissin ne guzel. Yarindan itibaren test yapmaya başlayasım geldi:KK48:

canım ben ovu testi kullanıyordum ayın 13 ünde tam koyu iki çizgi 14 ünde geri silikleşti

hadi 14 te tuttu diyelim 6 gün sonra nasıl idrara geçti hala anlam veremiyorum

20 sinde gördüm gebelik testinde çünkü

ya ovu testini beceremedim bilemiyorum

:dondurma::dondurma:Kızlarr söyledim ilk önce hasta oldum dedim snra attım testi üstüne korktu bi anda :KK48:sonra bu silik dedi yinede var mı ki dedi :KK45:garibim şok oldu yaaa ama temkinli yaklaşıyor ynede yarın kan testi berebilirim blki inşallah kanda da sonuç alırım :dua:darısı hepinizin başına yılmak yoklk

Taze baba ne yapsin sasirmistir tabi:KK66:
Kan testinden de guzel sonuc alirsin merak etme.

canım ben ovu testi kullanıyordum ayın 13 ünde tam koyu iki çizgi 14 ünde geri silikleşti

hadi 14 te tuttu diyelim 6 gün sonra nasıl idrara geçti hala anlam veremiyorum

20 sinde gördüm gebelik testinde çünkü

ya ovu testini beceremedim bilemiyorum
Canim kiminde hcg daha cabuk belli oluyormus. Herkesin bunyesi farkli ondan erken ogrenmissin sen.

Canim kiminde hcg daha cabuk belli oluyormus. Herkesin bunyesi farkli ondan erken ogrenmissin sen.

demekki ondan

yalnız ben ilk gebeliğimde adetten sonraki 14. gün öğrenmiştim hatta söktürücü içip adet olmamıştım gebeymişim

şimdide ne kadar aceleci oldu bu meleğim :))

Kızlar merhaba benim adet düzenim bozuldu Ramazan ayında adet olacağım yerde olmadım normalde 18 nde olacaktım 28 nde oldum temmuz ayında 28 nde olacakken 24 nde oldum bu ayda 24 nu bekliyorum ve hamile kalmayı çok istiyorum herkes gibi bu ay göğüs ağrısı şişkinlik bacaklarında ağrı karın ağrısı bel ağrısı ve bulantı gelip gidiyor ben 9 kala tahlil yaptırdım ama negatif karnımın sol alt tarafında bazende sağ tarafta ve etrafında batmalar oluyor bu arada son adetimi olmadan önce kist teşhisi konuldu ve ilaç kullandım tam o sırada 24 nde adet oldum onunla birlikte kist Yok olmuş doktor baktı kist Yok olmuş dedi bu ay o kadar his var ki içimde bir şey hissediyorum

Kızlarr bn yarın nerde kan vercem ya özel tıp merkezinde falan mı vereyim yoksa devlette falan veriliyo mu

X