Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onur_hira_ela
Benim de bat 30 ağustos. Beni de bekleyenlere ekler misiniz?

Bu arada başlıkta klomen kullananlar var ise birkaç sorum olacak;

Yumurtlama dönemi ve sonrasında ne gibi yan etkiler yaşadınız? Ben 2 ağustosta adetimin birinci günüydü; 3 ağustosta klomene başladım. 14 - 15 -16 ağustos tarihlerinde yumurta takibi yapıldı. 16 ağustosta 21 mm 20mm ve 15 mm boyutlarında 3 yumurtam oluştu. Doktor çatlatma iğnesi vurmadı ve kendiliğinden çatlayacağını 1 hafta sonra kontrole gelmemi söyleyerek ilişki takvimi verdi. Doktordan çıktıktan birkaç saat sonra kasıklarımda batmalar ve sancılar başladı. Adet olduğum dönemlerde sol bacağımda hissettiğim yumurtalıktan başlayan kasılmalar da buna dahil. Daha önce hiç bu tip sıkıntılar yaşamamıştım. Adet dönemlerim bile çok az sancılı geçer. Ama günlerdir ara ara giren sancı ve batmalar oluyor. Bunun dışında dünden beri göğüs uçlarım çok hassas ve karnım davul gibi şiş. Normalde de gaz problemim vardır ancak bu şişlik iki günü aşkındır hiç inmedi. Bu tip durumlar ilacın yan etkisi midir acaba? Bilenler cevaplayabilirse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…