- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 45
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.061
Bnde şindi yaptım dayanamadım sanırım çizgi varrYarın sabah gideceğim tatlım iyi durdum kendimi tebrik ediyorum
aaaaaaaaaaaaa geldiiiiiii yasasin super.Eki Görüntüle 2036743 Kızlarrrr geliyor gönlümün efendisiiii daha iki dk oldu yapalı
Yaaa be yapcağımı şaşırdım oturdum tuvalette eşimin test yaptığımdan hberi bile yokkaaaaaaaaaaaaa geldiiiiiii yasasin super.Gece gece cok sevindim.
Hemen paylaaaasBnde şindi yaptım dayanamadım sanırım çizgi varr
aaayy hadi foto att şimdiden gözün aydınBnde şindi yaptım dayanamadım sanırım çizgi varr
Ayyy şimdii gördümmm kumsalll kızzz geliyooooEki Görüntüle 2036743 Kızlarrrr geliyor gönlümün efendisiiii daha iki dk oldu yapalı
Kiz koş soylesene sevinsin adam da. Çık ordan hadiYaaa be yapcağımı şaşırdım oturdum tuvalette eşimin test yaptığımdan hberi bile yokk
hayırlı olsun Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin belirtilerini yazarmısın ve adetin kaç gün geçti.Yaaa be yapcağımı şaşırdım oturdum tuvalette eşimin test yaptığımdan hberi bile yokk
Yaaa kaldım tuvalette ne yapcam şimdi nasıl söylicemm yaaaa çok heyecanlıAyyy şimdii gördümmm kumsalll kızzz geliyoooo
Kos atla üstüne ahahah bebegimmmm
Yaaa kaldım tuvalette ne yapcam şimdi nasıl söylicemm yaaaa çok heyecanlı
ayyy bu topik süper her gün hamile haberi alıyoruz çokkk sevindim canım yaYaaa be yapcağımı şaşırdım oturdum tuvalette eşimin test yaptığımdan hberi bile yokk
Testi ver eline bakalim anlayacak mi. Ayyy cok heyecanli. Ayyy darisi basimiza
Allah mutluluğunuzu tamamına erdirsin :)Eki Görüntüle 2036743 Kızlarrrr geliyor gönlümün efendisiiii daha iki dk oldu yapalı
Ay canm inşallah dgrudur bat bgün çıkmaz dye düşünüydum bi dk gcmeden çıktıayyy bu topik süper her gün hamile haberi alıyoruz çokkk sevindim canım ya
ben hediye paketi yapmıştım üzerine kurdela baglamıstım
Baska test var mi elinde. Ya bide gece yapmissin. Sabah daha da belirgin olurAy canm inşallah dgrudur bat bgün çıkmaz dye düşünüydum bi dk gcmeden çıktı