Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım akıntı şu şekile var sadece selpakla silince selpaga çok az sümuk gibi beyaz bisey geliyor

Yaa senin belirtilerini aslinda uzun uzasiya yazsyadin bizde yoklardık kendimizi... keske 11 gun onceden yapilan test çıksa cok merakliyim benim belim agrio gazim var cokk kasiklarim agrio ince incee

Yaa senin belirtilerini aslinda uzun uzasiya yazsyadin bizde yoklardık kendimizi... keske 11 gun onceden yapilan test çıksa cok merakliyim benim belim agrio gazim var cokk kasiklarim agrio ince incee
Canım benim belirtilerim burda gün gün yazıyor bata 11 gün kala olan belirtileri burda yazmaya başladım. Ilk zamanlar belimde ağrı oluyordu suan yok. Bi ara geniz akıntım mide bulantim oldu onlarda geçti. Dün akşam da karnımda gaz sancısı vardı. karnımda baskı oluyor gibi hissediyordum ve bu ay kendimi hiç adet olcak gibi hissetmiyordum sanki içime doğdu hamile olduğum.. bu öğlen iki idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Akşam saat 7 gibi de eşimle hastaneye gidip kan testi yaptırdım 413.52 çıktı kan değeri

Oo degerinde güzel çıkmış masallah kac haftalik bsiey dedilermi peki

Hayırlısı olsun bekle bakalim gecikmen olursa tekraralrsin vallahi benim daha cok var kasimin 13 falan bekliycem bende cok sabirsizimm
Beklemek çok zor. Mübarek umut da bitmiyo. Yarın sabah ilk idrarla denicem bi de. O da olmazsa öyle pes edicem

Aaaaa pess etmek yokk lütfen
Yani umut etmeye ara vericez diyelim asıl üzüldüğüm mesele, geçen ay tutmamışsa şayet; kasımdaki yumurtlama günümde şehir dışında olucam. Taaa aralıka kalıcak. O da tutarsa tabi

Yani umut etmeye ara vericez diyelim asıl üzüldüğüm mesele, geçen ay tutmamışsa şayet; kasımdaki yumurtlama günümde şehir dışında olucam. Taaa aralıka kalıcak. O da tutarsa tabi

Hmm çalışmalar olamiycak diosun kismet diyer ay olur vallahi allah verirse tek iliskidede olur merak etme..benimde okadr halim yokki moralsizimm Kolum kalkmio hic biseu istemio canim vucudumda bir agirlik var

Hmm çalışmalar olamiycak diosun kismet diyer ay olur vallahi allah verirse tek iliskidede olur merak etme..benimde okadr halim yokki moralsizimm Kolum kalkmio hic biseu istemio canim vucudumda bir agirlik var
Bari sende olsa da sevinsek güzel güzel. Bende de yumurtlamadan sonra olmuştu dediğin halsizlik. Belki 1 hafta sürdü. Ne ev işine baktım ne yemek yapmıştım. O yüzden galiba tuttu, vücut tepki gösteriyo demiştim ama tabi kendini dinlemekten de oluyo bazen. Allah inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı bi evlat nasip eder...

Ayy cok heyecan yaptim simdi sanirim 9 gun kaldi reglime cok sabirsizimm ben ama hayirlisi olsun genede bir umut işte tabiki yaşadığım belirtiler hamilelikle alakalidir diye ümit ediyorum nasil sabredicem bilmiorim 9 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…