Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah hamilesindir cnm güzel haberler verirsin bize.
benimde bugün uzayan akıntım geldi anlamadım şimdi adete 1 gün kala yumurtladım mı şimdi
Amin canım. Bir ovülasyon testi yap istersen. Ben ilk defa bu ay kullandım. 22.gün yumurtladım. Hep 13-14 gibi yumurtluyorum sanıyordum. Düzensiz bir regl döngüm var. Bir ay 36, bir 28 gibi olabiliyor

Amin canım. Bir ovülasyon testi yap istersen. Ben ilk defa bu ay kullandım. 22.gün yumurtladım. Hep 13-14 gibi yumurtluyorum sanıyordum. Düzensiz bir regl döngüm var. Bir ay 36, bir 28 gibi olabiliyor
Benimde oyle canim bir ay 26 bir ay 35 oldu. Bugun 29 da. Ne zaman gelir tam bilmiyorum 35 den sonra gelmezse test yap dedi hemsire arkadasim yani 1 hafta daha beklicem

G Gulmet3 cok sevimdim. Senle ayniydi zamanimiz sen guzel haberi verdin. Actigin konuda hayirli sekilde basladin gebeligine ınsallah dogumun da cok kolay hizli olur

Ay sorma, doğana kadar rahat yüzü görmicez galiba ama ben dayanamadım test aldım. Yarın sabah yapıcam. Ya herro ya merro ne varsa çıksın ortaya :)

Ay sorma, doğana kadar rahat yüzü görmicez galiba ama ben dayanamadım test aldım. Yarın sabah yapıcam. Ya herro ya merro ne varsa çıksın ortaya :)

Aa seninde geciomu günün kiz niye sabah yapıosun şimdi YAPSANA zaten varsa çıkar kiz merak ettimmm insallahh vardirre ben 5 gun kala yaptim cikti yap cikar insallaj

güzel haberlerini bekliyorum cnminşallah buraya hamileyim diye yazarsın yarın hayırlısı olsun hakkımızda cnm

G Gulmet3 Canım hayırlı olsun,sağ salim dogsun.AkıntıAkıntın var mıydı?Yada hâlâ var mı?Varsa nasıldı kıvamı?

Aa seninde geciomu günün kiz niye sabah yapıosun şimdi YAPSANA zaten varsa çıkar kiz merak ettimmm insallahh vardirre ben 5 gun kala yaptim cikti yap cikar insallaj
Ay nerde okusam herkes sabah ilk idrarla yazıyo. Çıkar mı cidden... Çok heyecanlandım. Mideme kramp girdi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…